ĎAKUJEM, PRIATELIA! DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ V PARLAMENTE SOM SI VĎAKA VÁM UŽIL!

02.09.2019 Blogy, Facebook, Fotky Blogy, Facebook, Fotky

Prichádzali ľudia všetkých vekových kategórií a z celého Slovenska. Ďakujem všetkým - úprimne si vážim tú podporu, ktorú ste mi prejavili, priatelia. Bol to úžasný pocit!

Milo ma prekvapilo, že prišli aj mnohí mladí ľudia, ktorí čítajú moje knihy i statusy - veľmi sa z toho teším. Musia to mať ťažké a vážim si, že nejdú so slniečkarskym stádom. A že sa neboja ísť proti prúdu.

PROTI LIBERÁLOM RASTIE NA SLOVENSKU MASOVÉ HNUTIE ODPORU

Na klub Smeru dnes prúdilo množstvo ľudí a ja som tam bol od začiatku do konca, aby som sa mohol porozprávať s našimi sympatizantmi. Odbehol som si len dvakrát, napísať dva statusy.

Poviem vám jedno - cítim obrovskú silu, ktorá na Slovensku rastie proti neoliberálom a americkým mopslíkom, cítim, že ľudia už majú toho liberálneho teroru plné zuby. A po dnešku som presvedčený, že zvíťazíme a Slovensko ubránime.

POSOLSTVO ÚSTAVY 1.0 - MY SME TU DOMA

Dnešný deň je Dňom Ústavy Slovenskej republiky a práve v dnešný deň by sme si mali uvedomiť, že suverénom na Slovensku sú občania Slovenskej republiky, nie americká ambasáda ani bruselskí technokrati ani liberálne mimovládky.

Toto je to najdôležitejšie posolstvo ústavy - že suverénom sme my. Alebo, ako hovorí Miloš Zeman - my sme tu doma.

POSOLSTVO ÚSTAVY 2.0 - NEOLIBERALIZMUS JE EXTRÉM

A druhé posolstvo, ktoré som zdôraznil aj v rozhovore pre RTVS: Slovensko má v ústave zakotvené, že sme sociálne a ekologicky orientovaná ekonomika.

Neoliberáli zo slovenskej pravice sú z hľadiska ústavy niečím perverzným a extrémnym. Musíme chrániť našich pracujúcich ľudí - tak nám to ukladá Ústava Slovenskej republiky.

ZVÍŤAZÍME!

Priatelia, dnes to bol nádherný deň. Ďakujem všetkým, čo ste prišli. Prosím, pošlite mi do komentov aj nejaké fotky, nech si ich môžem odložiť - nestihol som si urobiť ani jednu. A na dnešný deň chcem pamätať.

Deň, keď som si naplno uvedomil, že - vyhráme.

Vencerémos!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2388660301372535