Do Tibetu treba ísť a vidieť to na vlastné oči.

22.08.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Možno ste niekedy videli film Sedem rokov v Tibete, podľa ktorého bol Dalajláma malý usmievavý a neuveriteľne roztomilý chlapček, ktorý vládol rozprávkovému kráľovstvu, kde boli všetci šťastní a milujúci, ach, ešte teraz mi stíska srdce, keď si na ten hollywoodsky film spomeniem.

SEDEM ROKOV V TIBETE ALEBO AKO AMERIČANIA PREKRÚCAJÚ DEJINY

Pamätáte – vo filme žili Tibeťania v suverénnom, takmer demokratickom štáte, až kým nedošli zlí agresívni Číňania, ktorí ich všetkých krvavo rozprášili a Tibet vojensky anektovali. A všetkým nám pukalo srdce, keď sme videli ustarostený pohľad Brada Pitta, ktorý bojoval za slobodný rozprávkový Tibet proti zlej komunistickej Číne. Fňuk.

Do toho hrá rozcítená hudbička, krásnučkému Bradovi sa tlačia slzy do očí, v pozadí sa trepoce tibetská vlajka, nešťastnému chlapčekovi steká po čele ligotavý pot, všetci plačeme a nariekame.

A všetci samozrejme nenávidia čínskych komunistov, ktorí ubližujú nevinným budhistom. To je vlastne skutočný zmysel filmu – vyvolať nenávistnú emóciu proti čínskym komunistom.

POVIEM VÁM PRAVDU O TIBETE PRIAMO Z MIESTA ČINU

Áno, toto Američanom ide. Vyvolávať nenávisť voči Číňanom či Rusom cez takéto propagandistické hollywoodske filmy. Samozrejme – všetko je to lož, ktorú dodnes šíria kaviarenskí povaľači, americkí agenti, feťáci ako Poliačik či jednoduché Lucie.

Kašlite na týchto liberálnych jednobunkovcov, kašlite na Hollywood a americké hoaxy. Poviem vám, ako to bolo naozaj. A ako to funguje dnes. Som tu v čínskom Tibete, rozprávam sa s ľuďmi, overujem si veci v historických knihách... A hlavne - vidím to na vlastné oči.

TIBET BOL STREDOVEKOU FEUDÁLNOU TYRANIOU

Tibet nebol žiadnym rozprávkovým kráľovstvom, ale teokratickou tyraniou, v ktorej fungovalo kruté otroctvo, krajinu ovládali fanatickí mnísi a miestni feudáli, ktorí tvrdo vykorisťovali väčšinu obyvateľstva. Niečo ako európsky stredovek či dokonca americké južanské otroctvo.

Tento chorý systém fungoval s prímesou kastovníctva, podľa ktorého určití ľudia od narodenia patria k otrockej rase či kaste. Čiže niečo ako fašizmus. Ale kaviarenskí liberáli tomu tlieskajú – nech žije teokracia, kasty a otroctvo. Lebo Brad Pitt a Richard Gere! Šialené!

ODREZÁVANIE UŠÍ, BIČOVANIE, ÚTLAK ŽIEN, OTROCTVO – ACH, TEN ROZPRÁVKOVÝ TIBET

Má niekto chuť obhajovať európsky stredovek so všetkými poverami, bosorkami, krutosťou a neľudskosťou? Asi nie. Má niekto chuť obhajovať kastovnícky systém? Asi nie. Má niekto chuť obhajovať surové utláčanie žien? Asi nie.

Ale mnohí západní liberáli pociťujú neuveriteľné nutkanie obhajovať krutú náboženskú diktatúru v starom Tibete. Len aby si kopli do Číny. Doma sa vysmievajú kresťanstvu, ale v Tibete obhajujú ten najextrémnejší konzervativizmus, aký si viete predstaviť.

V čase, keď Čína modernizovala celú krajinu, náboženskí tmári udržiavali v Tibete feudalizmus, ku ktorému patrili také pikošky, ako odrezávanie uší, nosov či vydlabávanie očí. Takto sa v tom úžasnom mierumilovnom budhistickom Tibete trestalo. A tomuto tlieskajú trapkovia z PS a SaS.

ZAOSTALÍ MNÍSI DOSTALI KRAJINU NA DNO

A vraj dobručký chrumkavučký Dalajláma zrušil trest smrti. Ehm, no ono vlastne trest smrti ani nemusel existovať, pretože väčšina obetí podľahla neľudskému bičovaniu a mučeniu, ktoré patrilo medzi najtypickejšie tresty.

Známy príklad 13-ročnej tanečníčky, ktorá došla neskoro zatancovať Dalajlámovi, a preto ju nechal zbičovať do bezvedomia, nie je žiadnou čínskou propagandou, prečítate si to aj na wikipédii.

Takže ešte raz – žiadne rozprávkové kráľovstvo s milunkým chlapčiatkom, ale neľudský režim so zaostalými mníchmi, kvôli ktorým krajina upadala, ľudia otročili a hladovali a oni medzitým bezprízorne vyháňali diablov a hmmmkali po kláštoroch. Niečo ako európske 11.storočie. Fakt rozprávka.

SEDEM ROKOV ESESÁKA HARRERA

Mimochodom, chlapík, ktorého hral vo filme Brad Pitt, skutočne existoval. Volal sa Harrer. Bol to rakúsky nacista, člen NSDAP a esesák. Má aj sladučkú fotku s Hitlerom. Fakt morálna autorita.

Poďme jeho príbeh rozprávať našim deťom a popri tom im ešte zahajlujme, lebo to je také progresívne, ach... Ešte raz – Harrer bol člen SS.

Žiadny blonďavý fešáčik s láskavým úsmevom, ale nacistické zviera. Fuj. Čo ďalej riešime.

MÝTY O TIBETSKEJ NEZÁVISLOSTI – KDEŽE, TIBET BOL PO STÁROČIA ČÍNSKY

Ďalším mýtom je, že Tibet bol v tom čase nezávislý a suverénny štát. Blbosť. Tibet patril po stáročia Číne. Po roku 1911 sa Čína rozpadla na jednotlivé regióny, ktoré ovládali rôzni miestni militaristi. Trvalo ďalších takmer 50 rokov, kým sa ju opäť podarilo zjednotiť.

Medzitým si rôzne čínske oblasti vyhlasovali samostatnosť, ale tú nikto neuznal. To platí aj pre Tibet. Počas občianskej vojny proste neexistovala centrálna čínska moc, a tak v krajine vládla anarchia asi ako v Somálsku, kde v jednotlivých regiónoch vládnu rôzni militaristi.

Na základe tejto anarchie si, preboha, Tibet nemôže nárokovať nezávislosť. Medzinárodne tibetskú suverenitu neuznal nikto – ani len západné mocnosti, ktoré dnes podnecujú tibetský separatizmus.

MAO ZJEDNOTIL ČÍNU A DALAJLÁMA PODPÍSAL DOHODU

V rokoch 1950-51 došlo k tomu, čo vždy obhajovali všetky čínskej prúdy, vrátane vlastencov, demokratov, konzervatívcov aj komunistov – Čína sa opäť zjednotila a Tibet sa vrátil tam, kam patrí.

Čínski komunisti vrátili Tibet späť do Číny mierovou cestou a bol to Dalajlámov režim, ktorý podpísal dohodu s Pekingom. Čiže žiadna vojna, žiadne masakrovanie nevinných mníchov, žiadne uzurpovanie moci. To všetko sú účelové nezmysly teokratických nacionalistov a ich amerických donorov.

TO FAKT CHCÚ SLNIEČKA OBHAJOVAŤ XENOFÓBIU?

Čínski komunisti prvých desať rokov ponechali v Tibete plnú autonómiu s tým, že tam ďalej vládol Dalajláma a ďalej otročil ľudí. Potom ale v roku 1959 došlo k povstaniu tibetských feudálnych elít proti Pekingu a tibetskí mnísi a náboženskí fanatici spustili etnické čistky proti čínskemu a moslimskému obyvateľstvu.

Nešlo o nič nové. Tibet bol vždy nesmierne xenofóbnou spoločnosťou, ktorá po stáročia vraždila a vyháňala kresťanov, moslimov aj Číňanov. Tí, ktorí sa dnes vysmievajú Severnej Kórei za jej uzavretosť, si berú ako vzor Dalajlámov Tibet, najuzavretejší región v dejinách – to je normálne, že groteska. Takéto názory môže spôsobiť asi len čistý heroín od Poliačika ;-)

JE DALAJLÁMA RASISTA?

Dodnes sa Dalajláma z indického azylu sťažuje na to, že v Tibete dochádza k počínšťovaniu a tára o „kultúrnej genocíde“. Keby ste len videli, aké sú to nezmysly. Viete, koľko žije v tom údajne počínštenom Tibete etnických Tibeťanov? 93%. A len zvyšných 7 percent tvoria Číňania a Moslimovia.

Ja len, že ak týchto 7% tvorí „etnickú genocídu“ Tibeťanov, tak potom Slovensko už neexistuje, pretože Maďarov je tu 10% a v takom Estónsku si môžu vystrojiť kar, pretože Rusov je tam skoro 40%.

To fakt idú bratislavské slniečka vyhlasovať, že Tibet má byť rasovo čistý?! To fakt chcú obhajovať Dalajlámov režim? Čo sa zbláznili?

ČÍNA PRINIESLA DO TIBETU NEUVERITEĽNÝ SOCIÁLNY ROZVOJ

Ale späť k roku 1959. Dalajláma vtedy ušiel do Indie a odvtedy pracuje ako agent západných mocností a kde sa dá, kope do Číny. A keď dá CIA pokyn, tak ho americkí ratlíci ako Kiska radi príjmu, aby provokovali Čínu, ktorá presne vie, kto Dalajlámu financuje a chápe ho ako obyčajného separatistu.

Jeho temná náboženská diktatúra v roku 1959 našťastie skončila a v Tibete došlo k zrovnoprávneniu žien, modernizácii, výstavbe ciest, diaľnic, k rozvoju školstva a zdravotníctva. Vidím to na vlastné oči. Normálny moderný život. Živé a pulzujúce veľkomesto. Tibet za posledné desaťročia prešiel úžasným pokrokom a hoci stále patrí v rámci Číny k chudobnejším regiónom, ľudia tu žijú dôstojne. A to všetko vďaka Číňanom, ktorí z 90% dotujú Tibet.

Bez Číny by sa za dva dni vrátil späť do stredoveku. Prepáčte, ale čínsky socializmus je pre Tibet požehnaním. Pre tunajších ľudí je to spása, ktorú - pri všetkej úcte - neprinieslo usedavé hmmmmkanie tunajších mníchov, ale predseda Mao. Komunisti. Čínski komunisti.

TIBET MÁ AUTONÓMIU AJ NÁBOŽENSKÚ SLOBODU

Na vlastné oči som videl aj tú údajnú „kultúrnu genocídu“ a upieranie náboženskej slobody. Tí zlí čínski komunisti nás previedli po tibetských kláštoroch a vysvetľovali nám, aká krásna je budhistická kultúra a aké zaujímavé je budhistické náboženstvo.

Nedávali nám tu prednášky z marxizmu a maoizmu, ale s plným rešpektom nám predstavili miestnu kultúru. To akože toto sú tí zlí komunistickí tyrani? CIA si musí robiť srandu!

Videli sme ľudí, ako sa chodia modliť, plieskali sa tu o zem pred soškami Budhu a absolútne nikto im v tom nebránil. Budhizmus je veľmi zaujímavé náboženstvo a miestni mnísi sú mimoriadne milí ľudia. Mám k budhistickej kultúre rešpekt, len nech ju nikto nezneužíva ako palicu proti Číne - je to neférové.

Mnísi tu slobodne hmmmmkajú a nikto im nič nezakazuje. Tibet má plnú náboženskú autonómiu – drísty o „kultúrnej genocíde“ sú len americkou propagandou, ktorú živí Dalajláma, ktorý pre rozmach tibetskej kultúry zďaleka neurobil toľko, koľko čínski komunisti.

VRÁTIA AMERIČANIA INDIÁNOM AMERIKU?

Takže ešte raz, milí priatelia.

Zabudnite na Brada Pitta. Ten nech si ďalej hrá rakúskych nacistov a nech nemudruje o budhizme.

Zabudnite na Richarda Gereho – ten nech si pekne ubytúva migrantov na svojich jachtách a nech netrepe o Číne.

Zabudnite na Američanov, ktorí útočia na Čínu kvôli Tibetu a sami by mali podľa svoje propagandistickej logiky odovzdať 90% svojej krajiny Indiánom a zvyšok vrátiť Britom a Francúzom. Neurobia to, ale budú poučovať Číňanov, ktorí Tibet po stáročia ovládali.

Neverte im nič. Tak ako klamú o Rusku, tak klamú aj o Číne. A dôvod je, aby oslabovali Čínu a aby útočili na svojich geopolitických rivalov.

ZASTAVME HOLLYWOODSKY VÝPLACH MOZGOV

Do Tibetu treba ísť a vidieť to na vlastné oči. V týchto dňoch mám tú česť a som rád, že sa o svoju skúsenosť môžem podeliť aj so Slovákmi, ktorí nie sú takí hlúpi, aby podliehali americkej propagande a vedia si utvoriť vlastný názor.

Ďakujem vám za to, priatelia! Ďakujem, že nie ste ako liberálne ovce.

Držím palce Tibetu! Je to úžasný čínsky región s nádhernou budhistickou kultúrou a priateľskými ľuďmi. Len nech o ňom, preboha, prestanú šíriť bludy americkí mopslíkovia - nech sa sem radšej idú pozrieť, budú prekvapení.

PS: Moja cesta do Číny nestojí daňových poplatníkov ani cent, ide o projekt čínskej strany pre členov skupiny priateľstva v NR SR. Len aby náhodou bulvárnym novinárom nepracovala fantázia. Srdečné pozdravy z Lhasy, priatelia ?


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2381077342130831