Je Igor Matovič schizofrenik?

04.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Premiér Matovič sa už reálne správa ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde. Hovorí sa, že sa liečil na schizofréniu - dnes už o tom asi nepochybuje nikto.

JE IGOR MATOVIČ SCHIZOFRENIK?

Jeden deň povie, že vypne celú krajinu, na druhý deň povie, že to tak nemyslel a vrieska po novinároch, že čo sa ho na to vôbec pýtajú.

Povie, že ide vyhlásiť blackout, potom sa na Markíze sťažuje, že ho nikto nechápe, čo tým myslel a slovo blackout už nebude používať a hneď pár minút na to vycapí status, že pokračujeme v blackoute.

Hovorím - schíza.

HAMLET Z TRNAVY - VYPNÚŤ ČI NEVYPNÚŤ, TO JE OTÁZKA

Povie, že hermeticky uzavrie hranice, lebo inak by to nemalo zmysel vypínať krajinu, však by sa hneď zvonku vírus vrátil.

Na druhý deň na hulváta klame, že nikdy nechcel hermeticky uzavrieť hranice.

Ale tým pádom mu, magorovi, kompletne padá argument o vypnutí krajiny, lebo každý vie, že nemá zmysel sa na tri týždne vypnúť, keď sa potom zvonku vírus vráti.

Tak čo vlastne chceš, človeče?!

KEĎ SI PREMIÉR, ALE DÁVAŠ TO NA HOVORCU

Ten chlap proste blúzni. Od rána do večera.

Dáva tri dvojhodinové tlačovky denne, potom je dve hodiny na Markíze, dve hodiny v RTVS, dve hodiny dáva prejav v parlamente, potom si fotí svoje vyzuté topánky, vypisuje vyšinuté statusy, plače večer do vankúša.

Kedy, preboha, robí?

Ekonomika kolabuje, ľudia sú hromadne prepúšťaní a on od rána do večera šaškuje pred kamerami. On je premiér alebo hovorca vlády?

KĽDR 2.0

Ten jeho blackout ho zosmiešnil pred celým národom. Keď sa takto uzatvárala Severná Kórea pred svetom, bolo to kvôli vojne s Južnou Kóreou a hrozbám z USA. Matovič to chce robiť z ďaleko šialenejšieho dôvodu.

Matovič chce uzatvárať hranicu pred vírusom, akoby ten používal hraničné priechody a s cestovným pasom sa pýtal colníkov, či môže prejsť.

NECHCEME BLÁZNA NA ČELE VLÁDY

Nie, Igorko, nechceme zahlušiť ekonomiku len preto, aby si sa ty stal na tri týždne všemocným Kimom.

Nechceme podstupovať experimenty, ktoré si tu nejaký trnavský schizofrenik vymýšľa na dennej báze, pretože mu to práve skrslo v makovičke.

Nie, nechceme blázna na čele vlády.

CHOĎTE SA LIEČIŤ, PÁN PREMIÉR, NAJLEPŠIE DO PCHJONGJANGU

Ale ak sa ti páči KĽDR, nech sa páči, odcestuj tam a staň sa ministrom obrany. Naposledy tam vraj jedného popravili, lebo zaspal na rokovaní vlády.

Tak možno potrebujú nového - tak snáď nezaspíš, ako máš vo zvyku, mucík. Pre tvoje dobro.

Papa, súdruh



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2587792558125974