Jozef Mihál (SaS) robí pre ľudí zadarmo, ale Sulík a databáza firiem (finstat) majú iný názor ?

04.04.2020 Blogy, Videá Blogy, Videá

TV debata Erik Tomáša a Jozefa Mihála ukázala, ako SaS-kári hovoria len to, čo im práve vyhovuje. Poďme postupne ?

Mihál robí tak “zadarmo”, že ako prednášajúci mal v roku 2019 tržby 394.660€ (11.889.527 SK). Zaujímavý je aj jeho zisk. Pri takých tržbach mať zisk “iba” 17.000€ je veľmi zvláštne, najmä ak sa na činnosť akou je školenie nevyžadujú žiadne mimoriadné náklady (napr. prenájom priestorov, doprava školiteľa na prednášky, prospekty, občerstvenie atď...)
http://bit.ly/mihalova_firma_relia_sro
http://bit.ly/mihal_orsr
https://bit.ly/reliasro

Mihál bežne za školenie berie aj 60€ na osobu. Občas aj bez možnosti položenia otázky ? Sulík povedal: "On (Mihál) robí veľmi úspešné školenia, zarába štvor alebo päťnásobok toho, čo zarobí poslanec NR SR alebo čo zarobí minister." Kto teda klame, keď Mihál v debate na TV JOJ povedal, že on robí veci zadarmo? Mihál vlastne plat štátneho tajomníka Ministerstva práce ani nepotrebuje a môže túto funkciu vykonávať len z lásky k vlasti, teda zadarmo ? Jemu stačí, aby jeho firma Relia s.r.o. robila školenia napríklad pre Úrady práce, Sociálne poisťovne, Inšpektoráty práce, obecné úrady a pod...Ani trochu tým nebude zvýhodnený, ani trochu nebude v konflikte záujmov. Vyzerá to tak, že Mihálové zlaté časy sú späť.

Robiť zadarmo a zároveň vykazovať zisky, hlavne v nepomere samotného zisku oproti tržbe, je asi opäť jedno z jeho odvodového, resp. daňového kúzla. Slovensko má proste v podobe Mihála svetový unikát.

Nebuďte naivní a neverte, že liberáli typu Mihál a Sulík robia niečo zadarmo. Ich ideológia je postavená len na ziskoch.





Zdroj: https://www.facebook.com/risoeliassmersd/videos/1046348095758259/