„Keď počúvam Beblavého, ako mudruje o právnických predpokladoch Roberta Fica, musím sa veľmi ovládať, aby ma nenaplo.“

02.02.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

ČO TO TARÁJÚ TIE NULY?

Po prvé, Beblavý, Dostál či Marosz nesiahajú Ficovi ani po členky. Ako politici sú to nímandi bez akejkoľvek podpory či vplyvu.

Ako právnici žiaden z nich na rozdiel od Fica nemá docentúru z práva ani nehájil Slovensko pred Európskym súdom pre ľudské práva – jeden je povolaním „syn“ privatizéra Palmy, druhý je miestny kaviarenský magor a tretí učiteľ nemčiny na základnej škole.

Takéto nuly môžu akurát tak dúfať, aby si ich bývalý predseda vlády a docent práva vôbec všimol a pozdravil.

BEBLAVÝ SA STRÁPŇUJE AKO NIKDY

Po druhé, spochybňovať, že Robert Fico nemá dostatočne dlhú prax, hoci predložil dodatočné doklady, že učil právo na vysokej škole – to je nekonečná úbohosť.

Ak raz niekto učí predmet z oblasti práva a prednáša ho na základe svojej právnej erudície, tak je úplne jedno, na akej fakulte ho prednáša – toto vie predsa aj každý truhlík.

Veď keby to bolo naopak, tak by si dnes Fico mohol robiť profesúru z politológie, lebo prednášal na politologickej fakulte – haló, veď to je absurdné! A keby prednášal základy práva na medicíne, tak by bol lekár? Beblavý sa zbláznil?

Jasné, že Fico učil ako právnik a je to jeho úplne legitímna právnická prax, nie je o čom.

SYN PRIVATIZÉRA IDE POUČOVAŤ SYNA ROBOTNÍKOV

Po tretie, Robert Fico je na rozdiel od Beblavého človek, ktorý sa vypracoval úplne sám, jeho rodičia boli chudobní robotníci, narodil sa na malej dedine a vypracoval sa na uznávaného právnika a politika čisto svojou tvrdou prácou. Nikto mu nič nedaroval.

Nemusíte mať radi jeho politiku, ale spochybňovať jeho odborné kvality a životný príbeh je obyčajný kanibalizmus.

Na rozdiel od neho sa Beblavý narodil do rodinky postkomunistického privatizéra, ktorý v divokých 90.rokoch došiel nechutným spôsobom k štátnemu podniku Palma a vďaka tomu mal neduživý Mirko celý život vydláždenú cestu v kariére, dostal domček, autíčko a kopec prachov.

A takýto syn zbohatlíka, známy tiež pod prezývkou Palmička utáraná, ktorý sa politicky zviezol už na niekoľkých pravicových stranách, oberal s Kaníkom invalidov o dôchodky, toto nemorálne monštrum ide dnes kádrovať trojnásobného premiéra a docenta práva? Že ho hanba nefackuje!

MAJME ÚCTU K SLOVENSKÝM ŠTÁTNIKOM

Robert Fico si v prípade ústavného súdu zaslúži podporu každého normálneho človeka – nie kvôli politike, ale kvôli úcte k Slovensku.

Musíme mať elementárny rešpekt k ľuďom, ktorí hýbali Slovenskom, pretože inak na Slovensku nikdy nevybudujeme normálne národné povedomie a lásku k vlasti.

To, čo predvádza opozícia a liberálne médiá vo vzťahu k Ficovi, je gaunerstvo najhrubšieho zrna. Obyčajná hlúpa závisť a šikanovanie. Myslím si, že je z nich nevoľno väčšine Slovákov.

Spolitizovať ešte aj právnickú prax - však im to karma vráti.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2237965806441986