Kočnerovský zákon?

07.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Pamätáte si, ako nechal Kočner sledovať Kuciaka a iných novinárov? Chcel, aby mu jeho sliediči vytvorili tzv. pavúka, a teda okruh známych, s ktorými sa kto stýka a komunikuje. Na základe tohto viete ľudí vydierať a zničiť.

Dnes sa chce k takýmto praktikám uchyľovať Matovičova vláda. Chce vytvoriť kočnerovský štátny mechanizmus, podľa ktorého bude každý z vás pod kontrolou.

Podľa tzv. špicľovacieho zákona si o vás štát môže zistiť, s kým telefonujete, s kým sa stýkate, aké máte kontakty, zázemie, politické preferencie, sexuálnu orientáciu, čokoľvek.

Veľký brat o vás bude vedieť všetko.

MATOVIČOVA VLÁDA OHROZUJE SLOBODU NA SLOVENSKU

Budú si môcť takto prelustrovať opozičných politikov, novinárov, kritikov zo sociálnych sietí, nepohodlných vyšetrovateľov, sudcov, kohokoľvek z vás.

Áno, je tu veľký priestor na zneužitie tohto zákona. Je to ohrozenie ľudských práv a slobôd.

ČAPUTOVÁ ÚTOČÍ NA SENIOROV AJ NA SLOBODU

A viete, čo spravila Čaputová, prezidentka, ktorá sa hrá na najväčšiu ochrankyňu liberálnej slobody?

Zákon bez mihnutia oka podpísala. Nenapadla ho na ústavnom súde, zato iný zákon napadla - ten náš o trinástych dôchodkoch.

Lebo to, že vám chce Matovič zobrať slobodu, to je v poriadku, ale to, že sme chceli my dať seniorom to, čo si zaslúžia, a teda zopár stoviek eur navyše, to je pre liberálov ten najväčší zločin.

Hanbite sa, pani Čaputová, hanbite sa!

NAPADLI SME ŠPICĽOVACÍ ZÁKON NA ÚSTAVNOM SÚDE

Včera som podpísal podanie na Ústavný súd SR, v ktorom poslanci za stranu SMER-SD napadli špicľovací zákon - bojujeme za ľudí, bojujeme proti totalitnému valcu!

Držme si palce, aby nás pred Matovičovou fašizáciou Slovenska ochránil ústavný súd, keď na to kašle madam z Prezidentského paláca.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2590188104553086