Krátke správy z domova

15.06.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. ČO VLASTNE ČAPUTOVÁ OKREM NAPADNUTIA TRINÁSTYCH DÔCHODKOV ZA TEN ROK UROBILA?

Zuzana Čaputová za rok v úrade stihla zobrať dcéru na nákupy do New Yorku a nájsť si nového frajera.

Pri všetkej úcte - ak nerátame jej garderóby, tak jediný významnejší politický počin, ktorý prezidentka vykonala, bolo napadnutie trinástych dôchodkov na ústavnom súde - gratulujeme.

Ehm, toto je asi tá najvýstižnejšia správa o stave slovenského liberalizmu. Bratislavskí slniečkari zjavne nič iné nevedia, len sa tváriť ustarostene, moralizovať a kopať do seniorov. A dostávať za to pätnástku mesačne. God save Susan!

2. MATOVIČ V ZAHRANIČÍ KOPE DO SVOJEJ VLASTI!

Matovič na stretnutí s maďarským premiérom ponížil celé Slovensko - vyhlásil, že vraj chce, aby naši maďarskí spoluobčania nemuseli mať strach používať maďarčinu.

Premiér zjavne nikdy v živote nebol ani v Komárne ani v Dunajskej Strede a žije v utkvelej predstave, že Maďari sú na Slovensko terorizovaní ako Tutsiovia v Rwande.

A očividne podľa neho žijú v permanentnom strachu, že ich niekto rozseká mačetami, ak niečo povedia po maďarsky.

3. NIE, IGOR, MY NIE SME RWANDA, USA ANI POBALTIE

No ja neviem, starký, ale pokiaľ viem, tu nikto nezatvára Maďarov do rezervácii ako Američania Indiánov. Ani nikoho nesegregujeme v getách. Ani neodopierame občianske práva ako to robia Pobalťania Rusom.

Maďari majú všetky svoje menšinové práva. Tak prečo kydáš na svoju vlasť, Igor? Ľudovít Štúr sa musí v hrobe obracať.

4. KEĎ VÁM DENNÍK PENTY NADÁVA DO NACISTOV

Penta je zjavne čoraz nervóznejšia - dnes venovala celé číslo denníka SME kopancom do Smeru. A osobitne do Roberta Fica a do mňa. Narátal som tri-štyri hejterské články, v jednom madam Kepplová dokonca mojich voličov označila za "agronazi"...

No chápete, ak kritizujete Brusel za to, že je neoliberálny, zdvíha sa vám žalúdok z prepisovanie dejín a z nenávisti proti Rusku; a odmietate penťácku oligarchiu, tak ste pre nich "nacista" - a tuná milujúce novinárske slniečka, ktoré sú na výplatnej páske Penty, sú stelesnením lásky a humanity priam gorilích rozmerov, perfektné.

5. PENTOVIČ A JEHO MEDIÁLNE GORILY

Je logické, že sa Penta prostredníctvom svojich novinárskych žoldnierov najviac odbavuje na Smere - pretože upozorňujeme na to, že Matovičova vláda na kľúčové štátne posty potichu umiestňuje ľudí z Penty, či už je to nový šéf MH Manažmentu, šéf Národného ústavu detských chorôb, alebo šéf Všeobecnej zdravotnej poisťovne.

Ako to kedysi spieval Landa? Penta tady, Penta tam, všude kam se podívam?

Ja len, že zhodou okolností hlavné médiá Penty, Plus 7 dní aj SME, od rána do večera prenasledujú Fica, kydajú na Blahu a šíria urážlivý hejt proti našim voličom. Ach, tie kozmické náhodičky.

S CHE GUEVAROM A S ÚSMEVOM

Milí priatelia, ešte raz: ak vás chváli korporátna tlač, tak robíte niečo zle. Takže - poďakujme. Ak nás oligarchovia hania, je to pocta. A bojujme ďalej! S úsmevom!

PS: Včera mal Che Guevara oficiálne výročie svojho narodenia (v skutočnosti sa narodil o mesiac skôr a jeho mama sfalšovala jeho rodný list), a tak som si dal do parlamentu na jeho počesť moje najobľúbenejšie tričko.

Patria o muerte! Hasta siempre, comandante!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2650605038511392