Krátke správy z parlamentu, priatelia

20.05.2022 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. Matoviča dnes na revers pustili z Pinela na vychádzku, a tak nám tu od rána vrieska po všetkých naokolo, že sú "debili" a "vlastizradcovia". Jasné, Igor, ty jediný si duševne zdravý.  

2. V skutočnosti to, čo Matovič pácha, nemožno nazvať inak ako etnickými čistkami. On chce vyhladiť Slovákov. Do rómskych osád pôjdu tisíce eur na rodinu, no naši seniori nedostanú ani cent. 

3. Chce zruinovať samosprávy, ktoré musia zaplatiť jeho psychiatrické nápady. Namiesto toho, aby zdanil banky, on ide vykuchať mestá a obce. 

4. Výsledkom bude, že dostanete 50 eur na krúžky pre deti a tých istých 50 eur si od vás samospráva zinkasuje na prevádzku školy či škôlky, lebo nebude mať peniaze na ich prevádzku. Proste kapitalizmus - hlavne, že sa prachy točia.  

5. A Matovič sa bude tváriť, aký je hrdina, že pomáha ľuďom. Ľavou rukou dá, pravou to isté vezme. A v skutočnosti všetkých iba okráda - tak ako celý život. 

6. Namiesto toho, aby zastropoval ceny benzínu ako Maďari, on sa dohodol so Slovnaftom na megakšefte, kvôli ktorému budú ceny benzínu rásť ešte vyššie - však on si ten svoj ctený ministerský vyváža štátnou limuzínkou, tak jeho to nebolí.

7. Matovič ľuďom napľul do tváre. A Sulík im závidí ešte aj ten pľuvanec. A tak sa teraz SaS-ka s OĽaNO hádajú ako psi - už druhý deň tu sledujeme trápny koaličný cirkus, pukance zjedené, už je to fakt nuda. 

8. Česť výnimkám. Bittó zo SaS rieši vážnejšie veci ako zdražovanie. Ona rieši to, či je lepšou muzikou ukrajinské kvílenie, čo nespravodlivo vyhralo Eurovíziu, alebo Blahova metalová kapela. Toto je aktuálne téma číslo jedna pre SAS, gratulujeme.

9. Áno, ja som kedysi hrával tvrdý metal a rád na to spomínam. A Bittó sa zase kedysi rada fotila so stiahnutými nohavičkami - to vieš, Jani, každý máme nejaké hobby, niekto muziku, iný striptíz.

10. Možno si to Červená Jaňulka nevšimla, ale Slovensko má iné problémy. Kvôli nezmyselným sankciám proti Rusku ceny letia do astronomických výšin a ľudia prichádzajú o všetko. 

11. Nemecká ľavičiarka Sahra Wagenknechtová to povedala za nás všetkých: "Celá politika sankcií škodí viac nám ako Putinovi." Zrušme sankcie, to je jediná cesta von z inflácie!

12. Ruský rubeľ je silnejší, ako kedy bol. Euro padá. Rusko si sebavedomo ide svojou cestou, EÚ je na kolenách. A my tu trýznime našich občanov, aby Heger dostal pamľsok z Washingtonu.  

13. A keď ľudia kritizujú vládu, že nič nerobí, tak Naď ako posledný udavač prosíka svojich amerických bossov, aby napísali list Zuckerbergovi, nech na sociálnych sieťach pritvrdí proti Slovákom cenzúru. Celé zle. 

14. Berú ľuďom chleba, berú im aj slobodu. Strčení sú v amerických zadniciach tak, že Naďovi trčí iba pleška. A kvôli ich nenávistnej politike trpí celé Slovensko. 

15. Práve som poslal list Zuckerbergovi, kde mu vysvetľujem, čo je zač slovenská vláda a prečo musí chrániť slobodu slova. Fašizmus tu už raz bol a aj keď ho chce Čaputová rehabilitovať, my ho už viac nechceme. Do you understand, Mark? 

Zastropujme ceny, dajme každej domácnosti 1500 eur, zdaňme banky, zrušme sankcie a pomôžme seniorom. Toto dnes pomôže ľuďom a nie hádky dvoch psychopatov Matoviča a Sulíka!

Srdečne pozdravujem z parlamentu, priatelia.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/552517886245497