Budúca prezidentka Čaputová spustila vojnu proti Slovensku.

30.04.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Neverím vlastným očiam. To je hrôza. Kým som bol na dovolenke, budúca prezidentka Čaputová spustila vojnu proti Slovensku. Prví na rane sú policajti.

KALIŇÁKOVI AGENTI SÚ VŠADE!

Pred týždňom Čaputová požiadala o výmenu ochranky. Vraj ju strážili Kaliňákovi agenti.

No jasné, určite donášali Kalimu správy o tom, aké tužidlo na vlasy používa a či tajne chodí na lekcie angličtiny.

A minule nám na Súmračnú poslali Kaliho agenti supertajnú depešu, že sa už Čaputová naučila aj prvé slová v angličtine: "Hello, I am Zuzana and I fight evil."

AJ STALIN VRAJ TRPEL ČÍMSI PODOBNÝM

Pri všetkej úcte, vyhodiť ochranku?! Veď to je šialené!? To Čaputová fakt verí tomu, že tisíce policajtov slúžia Kaliňákovi? Ona nechápe, že tým urazila komplet každého policajta na Slovensku? Aký signál tým vyslala do verejnosti?!

Podobný druh paranoje sa pripisuje aj Stalinovi, ktorý vraj žil v presvedčení, že všade okolo neho sú trockisti a imperialisti. Zuzanka zasa okolo seba všade vidí Kaliňáka - buď to je posadnutosť alebo láska. Čo myslíte?

ČAPUTOVEJ KONŠPIRAČNÁ TEÓRIA

Podľa Čaputovej zjavne všetko na Slovensku ovláda zlý Kaliňák, policajti mu verne slúžia, zrejme aj sudcovia, učitelia, lekári a poštári. Všetci zamestnanci štátu sú vlastne Kaliho agenti.

Ale hlavne bojujme proti konšpiračným teóriám! Lebo táto Čaputovej sprostosť o zlých ochrankároch je čo, prosím pekne? Vedecký poznatok?!

Však tá baba hazarduje s dôverou ľudí v políciu? Ona to nevidí?

ÚTOK NA ŠTÁT

Ak vám dá policajt pokutu za rýchlosť, je to konšpirácia od Kaliňáka. Ak váš synátor dostal v škole päťku, mstí sa vám Kaliňák. A pozor na poštárku - určite vám prezerá listy a informuje Kaliňáka.

Tomuto majú uveriť všetky slniečka na Slovensku. Lebo len potom budú bezmedzne nenávidieť štát a noví vodcovia budú môcť prevziať moc. Totálnu moc.

ĽUDIA SA MUSIA BÁŤ

Bez srandy - ide o jasnú a nechutnú politizáciu polície. Od Čaputovej je to premyslený útok na štát. Tým, že spochybňuje nezávislosť profesionálnych policajtov, vysiela ten istý signál, ako Kiska, keď hovoril, že Slovensko je mafia.

Pointa je vyvolať u ľudí strach. Ľudia nesmú dôverovať štátu a jeho inštitúciám. Nesmú dôverovať polícii a súdom. Nesmú dôverovať nikomu. Len sexi korporáciám a finančným skupinám, ktoré Zuzanku financujú. Skvelé!

PRVÝ KROK K TOTALITE

Takto začínajú všetky občianske vojny. Postaviť proti štátu časť spoločnosti, hecovať nenávisť, šíriť paranoidné predstavy, vytvárať obraz všemocného nepriateľa a potom sa postaviť a povedať: ja idem bojovať so zlom. A každý, kto ide proti mne, je súčasťou zla.

Ak na niekoho ukážem prstom, musí byť profesionálne zlikvidovaný. Vrátane policajtov. Vrátane ochrankárov. Takto kedysi fungovala inkvizícia, keď ukazovala prstom na bosorky. Bez dôkazov, len-tak. Funguje tak aj každý totalitný štát.

VEDIA, ČO ROBIA

Čaputová je možno len preafektovaná blondína z Pezinku, čo sa učí po anglicky. Ale nepodceňujme ľudí, čo stoja za ňou. Naliali do nej kopec prachov a chcú zničiť Slovensko. Oni vedia, čo robia.

Financujú protištátne médiá a mimovládky.
Forsírujú ideológiu liberalizmu, lebo oslabuje štát. 
Šíria protištátnu paranoju cez nastrčené figúrky v politike
Od rána do večera kopú do vlády cez nastrčených novinárov.

NEBOJUJÚ SO ZLOM, ALE SO SLOVENSKOM

To všetko robia z dobrého dôvodu - lebo to oslabuje štát.
A oni potrebujú slabý štát - nadnárodné koncerny, cudzie veľmoci, finančné skupiny. Štát je pre nich prekážka. Treba ju zničiť.

Zbavujú Slovensko suverenity.
Pomaly a plazivo.

Útok na políciu je len prvým krokom. 
Nasledovať budú ďalšie.
Čaputová spustila vojnu.
Nie proti zlu. Kdeže!
Vojnu proti Slovensku.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2296541210584445