Liberálne médiá šírili hoax, že Fico býva v kaštieli - hanba!

05.06.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Médiá dnes celý deň blúznia o tom, že Robert Fico býva v luxusnom kaštieli vo Vinosadoch. Ide o čistý hoax Denníku N a podobných dezinformačných médií.

Fico nebýva v žiadnom kaštieli, ale v prenajatom byte v Ružinove. A do kaštieľa chodí na rehabilitáciu. Práve to potvrdil na tlačovke.

Ja len, že slovenské médiá tvrdia o mne, že šírim dezinformácie a hoaxy. Pritom som sa len raz v živote pomýlil a inak šírim iba svoje názory. A oni?

Klamú od rána do večera a teraz boli prichytení v priamom prenose. Toto, čo Tódová vypustila o Ficovom bývaní, je čisté klamstvo, čistá antikampaň, čistá lož.

MATOVIČ VLASTNÍ POL TRNAVY, ALE ONI RIEŠIA FICA

Médiá nezaujíma, že Matovič vlastní pol Trnavy spolu s hotelom a pozemkami od Majského. Pardon, nie on, ale jeho manželka, na ktorú všetko prepísal, aby sa ho netýkala hmotná zodpovednosť politikov... Ale to je v porádečku, načo by sa tým médiá trápili?

Nezaujíma ich, že Kiska robil kšefty s pozemkami a Kollár sa spolčoval s mafiánmi. Nezaujímajú ich všetci tí gauneri a zbohatlíci, čo sa dnes pretŕčajú vo vládnej koalícii. Jeden väčší milionár ako druhý.

Toto je im jedno. Oni prenasledujú Fica, ktorý býva v prenájme v Ružinove a vymýšľajú si, že býva ako princ Bajaja na zámku. Fantastické.

TÍTO KLAMÁRI NÁM HOVORIA, ŽE SME DEZINFORMAČNÁ SCÉNA - DO POPUKU!

Prosím, toto si uchovajte. Keď nabudúce budú mediálne hyeny vybľakovať, že šírime dezinfomácie - pripomeňte im, čo sú zač.

Milá pani Tódová, toto ste spackali asi tak, ako svoju diplomovku - je vôbec možné urobiť zo seba toľkokrát v živote úplnú podvodníčku a vždy sa otriasť a tváriť sa ako novinárka? Nestačilo už, dievča zlaté?

Milé médiá, milý Denník N, asi ste to zle pochopili, ale Lenin vám odporúčal učiť sa, učiť sa, učiť sa, nie klamať, klamať a klamať




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2639571412948088