Liberálom sa rúti svet.

07.03.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Pellegrini dnes tak naložil Kiskovi, že v Denníku N vyhlásia tri dni smútku. Kiska sa opustil a vyhrážal sa Šefčovičovi ako mafián z Krstného otca.

A Čaputová sa liberálom rozlieva na kolomaž z každej politickej kritiky - už je na smiech aj pravičiarom.

A VEĽMI STE PLAKALI, KEĎ PELLE NAKLADAL KISKOVI?

Už sa teším na článočky od Penty a Esetu, ako Pellegriniho dobrácku myseľ ovládol satanský Fico s Blahom a ako umrela "slušná tvár Smeru". A tak. Poznáme.

Vyberáme pukance, sadáme na gauč a tešíme sa na to prskanie liberálnych fanatikov. Takú dôveru do Pellegriniho vložili a takto sa im odvďačil. Ach. Život píše aj smutné príbehy. Slzy a plač slovenských liberálov bude počuť až v New Yorku.

Pošlime do korporátnych redakcií bonboniéru, oslaďme im život, musia byť psychicky na dne.

Mesiace sa snažia rozdeľovať Smer na Pellegriniho slušnú a ficovsko-blahovskú neslušnú časť a bum-bác, odrazu sa im zrútil svet. Bavím sa veľmi.

KISKA AKO GANGSTER Z CHICAGA

Vážnejšie je to, čo zo seba vypotil ten tragéd Kiska, keď včera sedel na tom fešnom stolíku ako taký krčmový štamgast po piatom poháriku.

On sa úplne s plnou vážnosťou vyhrážal Šefčovičovi. Ako nejaký gangster - "myslite na budúcnosť"... A tak. Už som len čakal na "ponuku, ktorá sa nedá odmietnuť". Šef kozy nostry v akcii. Už len tá koza chýbala. Perfektné.

Mimochodom, tento tragický pánko tu spriada konšpirácie o vydieraní Ficom. A pritom sám v priamom prenose ako posledný mafián splieta vyhrážky proti prezidentskému kandidátovi, ktorý mu nevoní. Čisté psycho. To je ako v Chicagu v 20.rokoch. Al Kiskone.

Bože, on tak obludne pretláča tú Čaputovú, že už je aj deťom v materskej škôlke jasné, že mu ide o vlastnú beztrestnosť. Podliak.

UŽ SA ČAPUTOVEJ VYSMIEVAJÚ AJ V POSTOJI

Ale úplne najviac sa zabávam na tom, ako Čaputová stále verklíkuje, ako na ňu všetci útočia. A už sa jej za to vysmieva nielen komplet celá ľavica, ale zachytil som v Postoji, že aj konzervatívna pravica.

Prirovnávajú ju k snehovej vločke, čo je označenie pre precitlivených ľudí, ktorí sa nevedia preniesť cez normálnu kritiku.

Už aj v Postoji chápu, že o Čaputovej nič nevedia a že na rozdiel od ostatných kandidátov ešte nič neukázala - mačka vo vreci. Prázdny marketingový produkt.

AMERICAN GIRL

Jediné, čo o Čaputovej vieme, je, že ju financujú z USA. Hlavné správy dnes v nadväznosti na moje video uverejnili, že tú istú Goldmanovu cenu ako ona, dostali viacerí politici z celého sveta, ktorí sa neskôr vďaka tomu vo svojich krajinách dostali k moci a šírili extrémne liberálne hodnoty.

Presne na túto schému som upozorňoval. Liberálna mafia. Globálna sieť.

Okrem toho, že Čaputová je podpredsedníčka liberálnej strany Progresívne Slovensko a že chce homosexuálne adopcie a pozitívnejší prístup k migrácii, o nej vlastne nič nevieme. Preto sa logicky riešia iba tieto témy. A ona to považuje za "útoky". Prepánakráľa.

PARANOIDNÁ AKO ENVER HODŽA

Mňa by len zaujímalo, ako baba reaguje, keď sa jej náhodou niekto v obchode spýta, koľko je hodín? Aj to je útok? Každá otázka je útok? Všetci našej rozprávkovej víle iba ubližujú?

Preboha, veď takouto paranojou netrpel ani Enver Hodža. A toto má byť prezidentkou? Dievča, čo sa psychicky rozsypáva pri akejkoľvek politickej kritike?

Ak by si jeden deň zažila to, čo schytáva od liberálnych médií Fico, tak by skončila na psychiatrii.

ÁNO, POSTAVME SA ZLU - KISKOVI A ČAPUTOVEJ!

Kiska, Čaputová a ďalší agenti Spojených štátov amerických sú zlo. Nenávidia Slovensko a prostredníctvom svojho mediálneho impéria presadzujú záujmy cudzích mocností.

Je čas sa postaviť zlu. Arogantným mocným. Kiskovi a Čaputovej.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2261091214129445