Nechápem, aké majú niektorí ľudia neuveriteľne prehnané sebavedomie. Osobitne v slovenskej opozícii.

02.07.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

TRAGÉD BEBLAVÝ SA TVÁRI AKO MAJSTER SVETA

Beblavého strana sa zviezla na víťazstve Čaputovej v prezidentských voľbách, ale už sa tvária ako majstri sveta. Beblavý je odrazu úplný Ayrton Senna - to až čumím, kde sa to trdielko už vidí.

Ruku na srdce - Mirko je nudný, sterilný a odpudivý človek. Rypák. Bez charizmy. Bez vtipu. A bez empatie.

TY SI MYSLÍŠ, MIRKO, ŽE TI TO PENTA KÚPI AKO KEDYSI TATÍK?

Na ľudí pôsobí asi tak sympaticky ako repelent na komáre. Ale naparuje sa ako Winston Churchill a vyhlasuje, ako porazí Smer a ako bude vládnuť.

No jasné, Palmička, ty si myslíš, že Penta ti to kúpi tak, ako ti tatík kúpil domček a autíčko za prachy z privatizácie.

Ale takto to nefunguje, mojko, nemôžes ísť do politiky ako "nová tvár" po 17 rokoch v 3 stranách, to jednoducho nejde - bol si tragéd a tragédom ostaneš.

5-PERCENTNÝ ŽAĽUĎ TU UŽ ROZDÁVA MINISTERSKÉ POSTY

Alebo ďalší páv. Kiska. On vám už normálne rozdáva ministerské kreslá. Remišovej dáva ministerstvo vnútra - tak ako kedysi Prochazka napomínal Sulíka ako svojho budúceho ministra financií, pamätáte?

Ja len, že Procházkovi vtedy aspoň prieskumy dávali nejakých 15%, aj keď nakoniec spľasol rovnako ako spľasne Truban s Beblavým.

Ale Kiska? Však ten jeho "žaľuď" má ledva 5%, tak na čo sa to hrá? On nevidí, že ho ľudia majú plné zuby? Že má imidž upoteného podvodníka, lenivca a mafiána?

To o akých ministerstvách ten chlap sníva, preboha?

DRUCKER JE PRE ĽAVICOVÉHO VOLIČA PRÍŤAŽLIVÝ ASI AKO IVAN MIKLOŠ

Média tu vymýšľajú aj s Druckerom. A tvária sa, že ako bude Drucker odoberať Smeru. Čo im už vážne preskakuje? Drucker? Ten Drucker?

Ja teda proti nemu nič osobne nemám, je to v zásade príjemný človek, ale pravičiar ako repa. Liberál. Manažér. A imponujú mu politici ako Katarína Csefalvayova či Martin Fedor, čo je pre voličov ľavice doslova apage satanas.

To fakt niekto nevidí, že ak Drucker vstúpi do politiky, tak to zamotá skôr napravo, nie naľavo? A že na základe jedného smiešneho prieskumu z neho robiť nového Džingischána asi nebude vrcholom prognostiky?

KEĎ SA CHLPATÉ HÚSENIČKY PECHORIA

Je zábavné sledovať, koľko nabubralých spasiteľov sa odrazu vyrojilo na pravej strane spektra.

Odkázal by som im len jedno - len aby ste nedopadli ako kedysi Gazda. Trošku pokory by vám nezaškodilo.

Zatiaľ ste len malé chlpaté huseničky, ktoré sa už tvária ako Babočky admirál, ale skončiť môžu veľmi ľahko aj ako šatové mole. Tak sa už toľko nenaparujte, už ste fakt na smiech.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2344644199107479