Sedem šaškov sa hádalo v priamom prenose a nevedeli sa zhodnúť ani na tom, aký je dátum. To nevymyslíš, to je Kočnerov gang.

22.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Prvá vec, čo som spravil po prílete z Minsku, je, že som si pustil včerajšiu tlačovku opozície. Dostal som kopu správ od priateľov, že si to musím kuknúť, že takú komédiu som ešte nevidel. A naozaj.

Sedem šaškov sa tam hádalo v priamom prenose a nevedeli sa zhodnúť ani na tom, aký je dátum. To nevymyslíš, to je Kočnerov gang.

SULÍKOVI SA ZACNELO ZA RAŇAJKAMI U KOČNERA

Prvý sa chopil mikrofónu Richard Sulík z SaS. Riško je jediný politik na Slovensku, ktorý s obvineným vrahom Kočnerom natočil koprodukčný film Raňajky u Mariána.

Ale dnes sa hrá na najväčšieho bojovníka proti Kočnerovi a mafii. Povedzte, kto na slovenskej politickej scéne sa ešte môže pochváliť tým, že mu Kuciakov vrah varil hemendex?

MATOVIČ DRŽÍ REKORD V DĹŽKE ROZHOVORU S KOČNEROM

Igor Matovič z OĽaNO je jediný slovenský politik, ktorý dokázal rozprávať s Kočnerom dlhých 6 hodín. Dlhšie už trávil iba s mamičkou vo Fábii, keď fiktívne brázdil Slovenskom a páchal daňové podvody.

Úplný Mr. Justice, ktorému až tak veľmi záleží na boji proti mafii a gorilám, že mu program strany písali hoši z Penty.

Držíme Igorovi palce, nebojte, on rozbije všetko - jemu sa čoskoro podarí rozbiť aj Kočnerov gang.

KONTAKT NA POPRADSKÚ MAFIU SA VŽDY ZÍDE

Tretí na tlačovke vystúpil Andrej Kiska, ktorý ako jediný prezident v dejinách civilizácie čelil obvineniam, že páchal pozemkové podvody v spolupráci s popradskou mafiou. Chaloš zbohatol na úžere a svoju politickú kampaň si nechal podvodne odrátať z daní.

Toto je, prosím pekne, Kiska - ďalší veľký bojovník proti podvodníkom a mafii. Ale treba mu uznať, že žiaden človek nedokáže dať toľko vzdychov človeku, ako Kiska človeku.

PROTI MAFII S LIETAJÚCIMI SLONMI A ČERVENÝMI PONOŽKAMI

Tlačovečka v plnom prúde. Nastupuje Michal Truban z Progresívneho Slovenska, ktorý je jediný politik, ktorý deťom na školách propagoval drogy a predával na sieti 5 gramov bieleho.

Od čias, kedy do kolumbijského parlamentu vstúpil Pablo Escobar, ešte svetová politika nezažila väčšieho bojovníka za spravodlivosť a lepší život.

Dajte si LSD ako Miško a namiesto mafie uvidíte lietať slona v kuchyni - také je riešenie našich slávnych progresívcov.

PÁN GORILA OSOBNE

Slovo dostal aj Mirko Beblavý, v SaS známy tiež ako "pán Gorila". Mirko je jediný politik, ktorý sedel v Gorilej vláde. Jeho brat podnikal s Bubeníkovou. A ešte aj po prepuknutí najväčšej korupčnej aféry slovenských dejín Mirko veselo kandidoval za SDKÚ.

Dnes mu robia promo penťácke časopisy. Ale chaloš to hrá na to, že bojuje s Pentou, Gorilami a mafiou. Jasné, Mirko, daj si banánik.

KDH NESMIE CHÝBAŤ V ŽIADNEJ GORILEJ VLÁDE!

Lojzko Hlina z KDH im na tlačovku ani nedošiel. Učí sa doma Desatoro. A popri tom ráta milióny, ktoré sa mu sypú z jeho krčiem - veď nie je nič kresťanskejšie, ako zarábať na alkoholizme svojich blížnych.

Ja len, že chaloš reprezentuje KDH, ktoré až tak bojuje s mafiou a Gorilami, že sedelo v Gorilej vláde v 2002-2006 a v 2011 poslalo na protestujúcich proti Gorile vodné delá.

KEĎ IDEŠ BOJOVAŤ S MAFIOU PO BOKU S BORISOM KOLLÁROM

A na záver to najlepšie. Boris Kollár. Jeden z najväčších bojovníkov proti mafii v slovenských dejinách. Ten bojuje proti mafii od malíčka - on je ako prevtelený Corado Cattani. Najčistejší z čistých.

Najskôr chcel zničiť obchod s drogami v západnej Európe, a tak ich prevážal v zaváraninových fľašiach z Rakúska do Československa, aby ich potom poctivo ničil doma v obývačke.

Slovenská polícia nepochopila jeho šľachetný zámer, a tie špiny komunistické ho považovali za pašeráka drog - no chápete a Boris iba bojoval za slobodu a demokraciu.

UŽ TOMU CHÝBA IBA PIŤO

S Piťom potom chodil na dovolenky, pretože ho chcel mravne pozdvihnúť príkladom kubánskeho socializmu. A keď ani to nevyšlo, tak si na Donovaloch našiel najlepšieho kamaráta Kočnera, na ktorého zanevrel až vtedy, keď Borisa obvinil, že skopal svoju tehotnú ženu. Boj s mafiou je ťažký, Boris to vie najlepšie.

Dnes chce bojovať s mafiou v politike - po boku Le Pénovej, Trubana a Kisku. Rozkošné.

A keby náhodou Trubanovi došlo 5 gramov bieleho, Boris vždy rád poskytne svoje zaváraniny. Koaliční partneri si musia pomáhať. Ach, tí naši morálni hrdinovia!

KOČNEROV GANG PATRÍ DO BASY, NIE DO VLÁDY

Priatelia, Kočnerov gang je partia toho najhoršieho, čo na Slovensku existuje. Podvodníci, feťáci, pašeráci drog.

Sú presne to, ako sa nazvali - guláš. Sedem magorov, ktorí sa nedohodnú nikdy na ničom. Jediné, čo ich spája, je nenávisť voči Smeru a to, že sa všetci jednotne priživujú na smrti Jána Kuciaka. A vôbec im neprekáža, že väčšina je prepojený s údajným vrahom Kočnerom viac, než ktokoľvek iný na Slovensku.

Želám Kočnerovmu gangu presne to isté, čo Kočnerovi - aby za svoje zločiny čo najskôr zaplatili.

Oni nepatria do vlády, ale do basy.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2431903720381526