Trestné oznámenie na facebook!

27.06.2022 Blogy Blogy

Milí priatelia, na mojich výjazdoch po Slovensku sa ma mnohí pýtate, či budem žalovať Facebook za to, že mi odoprel moju slobodu prejavu.

Moja odpoveď je - samozrejme áno. Ale ešte predtým dávam americkým cenzorom poslednú šancu. 

O tri dni podám trestné oznámenie a informujem o tom zodpovedného manažéra Facebooku pre strednú Európu. 

Ešte stále majú čas napraviť svoju chybu.

Medzitým som sa s úsmevom dočítal, ako liberálne médiá vyplakávajú, že blokovanie na FB Blahu nezastavilo a pribúdajú mi nielen sledovatelia na Telegrame, ale moje statusy sa ako samizdaty šíria aj na Facebooku. Šíria ich tam moji podporovatelia - ďakujem za to!

Ľudia sú úžasní - statočne bojujú proti fašizmu. 

No čo vám poviem, priatelia - sú z nás na prášky, čoskoro asi budú musieť vypnúť polovicu Slovenska, inak tu ten ich úžasný liberálny kapitalizmus nezachránia.

Nech sa páči, toto je list, ktorý som odoslal do Fascistbooku. Cenzorov čakajú  krušné časy: 

Vážený pán Soukeník, 

vzhľadom na to, že ako politický manažér spoločnosti Meta pre strednú Európu odmietate reagovať na moje opakované žiadosti o nápravu Vášho chybného rozhodnutia, ktoré odporuje nielen Ústave Slovenskej republiky, ale aj Európskym dohovorom o ochrane ľudských práv a základných slobôd, som nútený opierať sa o Vaše zverejnené reakcie, ktoré ste poskytli slovenskému portálu Aktuality v nasledujúcom článku: 

https://zive.aktuality.sk/clanok/8iDvOMR/zablokovali-blahu-aj-pre-chyby-pri-vyhodnocovani-fb-pripomenul-svoju-chronicku-slabinu-analyza/

Podľa zistení liberálnych Aktualít, ktoré mimochodom patria medzi mojich najhlučnejších politických kritikov, ste sa dopustili vážnych chýb, keď ste mi zablokovali prístup na Vašu sieť z vyfabulovaných a vymyslených dôvodov.

Verejne ste ma obvinili, že vyzývam k násiliu, pričom ešte aj sám portál Aktuality priznáva, že výraz "upáľte ho" v mojom inkriminovanom statuse bol myslený ako jednoznačná irónia. 

Zároveň ste si vymysleli, že som amerických občanov označoval za "psov", čo je nielenže lož a ohováranie, ale navyše aj krivé obvinenie zo závažného trestného činu, keďže na Slovensku je trestné hanobiť občanov na základe ich národnosti. 

Vzhľadom k uvedenému je možné konštatovať, že ste sa mohli dopustiť trestného činu krivého obvinenia, za ktorý vám na Slovensku hrozí trest odňatia slobody až 5 rokov.

Toto krivé obvinenie Vám navyše účelovo poslúžilo na politickú likvidáciu môjho profilu na sociálnej sieti, a to aj napriek tomu, že som vo Vami citovaných statusoch očividne neporušil pravidlá komunity, o ktoré svoju cenzúru opierate. 

Na Vaše podvodné konanie ste boli opakovane upozorňovaný, moje maily sú toho dôkazom.

Ak ste takýmto podvodným spôsobom pristúpili k blokácii môjho účtu na podnet slovenských vládnych predstaviteľov, vrátane ministra obrany Naďa, premiéra Hegera a predstaviteľov prezidentskej kancelárie (Jakub Goda), podľa aktuálnej právnej praxe špecializovaných trestných zložiek Orgánov činných v trestnom konaní v Slovenskej republike môžete byť obvinený zo založenia organizovanej zločineckej skupiny. 

Polícia Slovenskej republiky bude musieť skôr či neskôr predmetný prípad dôkladne vyšetriť, osobitne úlohu pani Čaputovej, Hegera či Naďa, ktorí sa mohli dopustiť zneužitia právomocí verejného činiteľa.

Vážený pán Soukeník,

obávam sa, že našu komunikáciu budem musieť predložiť orgánom činným v trestnom konaní spolu s trestným oznámením na Vašu osobu, ktorá je zjavne zodpovedná za trestné činy krivého obvinenia a spoluúčasti na založení zločineckej skupiny.

To, že nie ste občanom Slovenskej republiky a ste zamestnancom americkej korporácie, je v tomto prípade irelevantné - nedáva Vám to imunitu na páchanie trestných činov voči občanom Slovenskej republiky.

Vysvetlenia Vašej cenzúry pre Aktuality sú také nepresvedčivé a absurdné, že pripadajú iracionálne aj mojim najväčším kritikom v liberálnej tlači. 

Preto Vás poslednýkrát žiadam, aby ste okamžite napravili svoje zjavné pochybenie, verejne sa mi za svoje fatálne zlyhanie ospravedlnili a bezodkladne sprístupnili môj účet, ktorý ste mi zablokovali, v opačnom prípade budem nútený obrátiť sa za účelom ochrany mojich práv na príslušné európske inštitúcie a súčasne na Vás podať trestné oznámenie za spomínané trestné činy. 

Už len vzhľadom na ochranu Vašej povesti očakávam, že si verejne priznáte svoju chybu a napravíte ju, lebo takto ste na smiech každému, kto na Slovensku používa mozog.

Ak od Vás nedostanem odpoveď v priebehu troch pracovných dní, tak bezodkladne pristúpim k právnym krokom. 

Upozorňujem Vás, že naša komunikácia môže byť využitá ako dôkaz v ďalšom trestnom konaní voči Vašej osobe.


S pozdravom

PhDr. Ľuboš Blaha, PhD.

poslanec NR SR



Zdroj: https://t.me/LubosBlahaSmer/189