V parlamente sa dejú veci - nateraz len z rýchlika

20.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. Matovičovi tečie do topánok a tak zase vyťahuje Kuciaka. Dnes v parlamente sa správal ako orangutan vypustený z klietky.

2. Namiesto štátnickej reči to dnes bolo len prskanie a kydanie na Smer. O programe vlády prakticky nič, len dokola lebofico-lebopelle.

3. A do toho samozrejme Janíčko sem, Martinka tam. Ale kávička s Kočnerom ti chutila, Igorko, že? Koľko si ich stihol za tých šesť hodín vypiť, keď ste spolu klábosili?

4. Čo tak radšej riešiť smrť piatich seniorov z Pezinka, ktorí mohli žiť, keby si ako predseda vlády zabezpečil testovanie v DSS-kách, ako ťa žiadali?

5. Povedz, Igor, aké to je byť zodpovedný za odvrátiteľnú smrť? Už si bol pred úrad vlády zapáliť sviečky?

6. Matovič dnes vystúpil v parlamente tak, aby na neho nemohol nikto reagovať. A tak sme sa zdvihli a odišli preč. Nenecháme sa urážať kdejakým psychopatom.

7. Od Matoviča to bola neuveriteľná zbabelosť a arogancia. A my nebudeme legitimizovať chlapa, čo likviduje Slovensko. Nebudeme asistovať pri takomto ponižovaní parlamentu.

8. Schválne som si ale potom pozrel jeho tlačovku na vlastné oči. Stál som tam pri tom jeho stádečku a poviem vám jedno - on je naozaj psycho. Keď ho vidíte naživo, nemáte pochýb.

9. V jednej vete agresívne spustí, že Smer sú zlodeji a v druhej vete sa plačlivo sťažuje, že Smer nerobí nič pre národné zmierenie v časoch krízy.

10. Potom vrieska, že ide bojovať proti daňovým podvodom, pričom sám zneužil matku na daňové podvody.

11. Vrieska, že toto bude vláda bez rodinkárstva, a pritom len za štyri týždne pri moci strčili na miesto hovorkyne Naďovu frajerku a šéfa SIS ide robiť brácho poslanca.

12. Ale vrcholným číslom dňa bola zatiaľ aj tak novinárka JOJ-ky Dibáková. Neviem, či ste pozerali našu smerácku tlačovku, ale ja sa ešte teraz smejem.

13. Pre tých, čo to nevideli - stojíme tam všetci, vpredu vedľa seba Robert Fico a Peter Pellegrini a odrazu sa novinárka spýta - pán Fico, a prečo na tlačovku neprišiel a nestojí vedľa vás Pellegrini? Nevymýšľam, toto fakt dala.

14. Nasledoval výbuch smiechu všetkých prítomných, Dibáková červená ako stena a za hlavu sa chytali aj ostatní novinári.

15. Ja len, že toto je typická vizitka slovenských médií: oni majú vopred pripravený hejt na Smer a je im jedno, aká je realita - ona tam Pellegriniho nechce vidieť, tak ho tam proste nevidí. Bravó!

16. Takto fungujú už roky, ale dnes tomu nasadili korunku. Nenávisť voči Smeru ich kompletne zaslepila. V tom si s Matovičom môžu podať ruky.

17. K Programovému vyhláseniu vlády sa dnes ešte vrátim, debata bude pokračovať celý týždeň, zatiaľ vás srdečne pozdravujem z parlamentu, priatelia, bojujeme!

Nateraz koniec hlásenia





Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2601395503432346