VEĽKÝ BRAT IGOR SA CHCE POZERAŤ, VLÁDA IDE ŠPEHOVAŤ ĽUDÍ

25.03.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Tá pravica to má zakódované v DNA. Ako sme sa už v minulosti viackrát presvedčili, špehovanie ľudí je jedným z jej obľúbených politických nástrojov. Ešte len nedávno sme vyvetrali po bývalom ministrovi obrany Galkovi, dôvodne podozrivom z nelegálneho odpočúvania novinárov i vlastných kolegov, a už je to tu zase.

Matovičova vláda pretláča pod rúškom boja s koronavírusom zákon, ktorý jej umožní využívať dáta mobilných operátorov. Dalo by sa súhlasiť s tým, že vďaka lokalizačným údajom sa dá účinnejšie skontrolovať pohyb ľudí i dodržiavanie karantény.

Problém je však v tom, že vláda chce okrem lokalizácie vedieť aj to, kto s kým a ako dlho telefonoval. Nech mi niekto vysvetlí ako môže tento druh informácie pomôcť zastaviť koronavírus. No nijako. Ide len o zneužitie citlivej situácie na to, aby mohli zase špicľovať koho si len zaumienia.

Považujeme to za hrubý zásah do ľudských práv a preto sme sa proti predloženému návrhu zákona v parlamente ostro ohradili. Ak aj napriek nášmu odporu koaličný valec toto hanebné opatrenie presadí, súkromie Slovákov sa ocitne v rukách VEĽKÉHO BRATA Igora Matoviča. A to bude potom fakt nebezpečná a nepodarená reality show....



Zdroj: https://www.facebook.com/ErikTomasSR/posts/542045813106089