Zhrňme si opatrenia Matoviča proti koronavírusu - je ich 10

25.03.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. Prevzali ochranné pomôcky z Turecka, ktoré objednal a vyrokoval ešte predseda vlády Pellegrini. Ale hlavná vec, že pindajú.

2. Prevzali testy z Číny, ktoré objednala ešte Pellegriniho vláda. Matovič vyurážal Čínu a testy prevzal. Ale hlavná vec, že pindajú.

3. Prevzali všetky opatrenia Pellegriniho vlády, vrátane ošetrovného. Ale hlavná vec, že pindajú.

4. Vymenovali svojich ľudí do krízového tímu, aby mali teplé miestečká. Robert Mistrík a Peter Pollák majú flek, tešme sa, koronavírus sám utečie zo Slovenska.

5. Minister zdravotníctva za OĽaNO vymenoval za vysokého štátneho úradníka bývalého poradcu Figeľa z KDH Mariána Kolníka, ktorý je prepojený s Kočnerom.

6. Bravó - OĽaNO hneď po týždni vlády nasadzuje Kočnera, s ktorým kedysi Matovič trávil hodiny v sladkom rozhovore. To dlho netrvalo. Už odrazu nevadia "vrahovia a mafiáni". Gratulujeme.

7. Zrušenie vlakov zadarmo. Lebo do tých najslabších si treba len tak z plezíru kopnúť. Po kríze sa potom len predĺži zrušenie na trvácny stav a bude vybavené.

8. Zrušenie trinástych dôchodkov. Lebo seniorov sa treba zbaviť - taká je politika Matovičovej vlády. Neoliberál Sulík sa už zalizuje, ako ušetrí na dôchodkoch.

9. Špicľovanie občanov, odpočúvanie a iné fašistické praktiky, ktoré likvidujú ústavné práva občanov. Veľký brat valcuje.

10. Lebopelle ako nová štátna ideológia. Matovič ňou začína každú druhú vetu. Lebo to nám v boji protikoronavírusu fakt pomôže.

Toto je Matovič v praxi. Kočnerov tárajko, ktorý ide likvidovať sociálne opatrenia našej vlády, vybavovať fleky pre svojich nohsledov a ničiť osobné slobody.

Blahoželám.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2578919002346663