Ako sa teda Matovič a jeho tieňový minister obrany Naď obhajujú?

21.11.2019 Články, Facebook Články, Facebook

Celý deň čakám na Igorkov hysterický záchvat pred kamerami, normálne mi pukance vychladli, ale stálo to za to - videl som tlačovku dvoch kriminálnikov, ktorým z očí sršal strach.

Oni vedia, čo spáchali a vedia, že ich čas sa kráti. Perfektné!

A ako sa teda Matovič a jeho tieňový minister obrany Naď obhajujú? Prosím pekne - takto:

1. KEĎ TO HRÁŠ NA NEPRÍČETNOSŤ, NO ZABUDNEŠ SI DOMA KARTÓN

Naď vravel, že NAKA si všetko vymyslela, lebo - citujem - všetky bezpečnostné zložky sú mafia a on má zimomriavky a ešte doplnil kľúčový argument, že "kurník šopa".

Gratulujeme súdruhovi Naďovi, síce nepreukázal svoju nevinu, ale 9 z 10 psychológov by mu diagnostikovalo ťažkú paranoju - zjavne to hrá na nepríčetnosť a dúfa, že sa vyhne base.

Malá rada - keď to chcete dávať na duševnú chorobu, chlapci, treba si vždy zobrať kartón s nejakým nápisom, ako naposledy Igorkov na našej tlačovke - zaberá to, verte mi.

2. CELÝ SVET SA SPRIAHOL PROTI IGORKOVI - URČITE V TOM MÁ PRSTY AJ BÁŤUŠKA PUTIN

Matovič vyhlásil, že pečiatka, že po vás ide NAKA, znamená, že ste hrdina. No výborne, takže politický hrdina je aj Kočner, Baštrnák, Jankovská či Andrusko. Skvelé, Igorkov. Ideš!

Čiže, ak tomu správne rozumieme, keď NAKA prenasleduje Kuciakových vrahov či politikov vlády, tak NAKA je partia zlatúšikov, ktorým tlieskame a ideme stavať sochy, ale keď NAKA obviní Naďa, tak NAKA je mafia a treba zrušiť tajné služby, políciu, armádu aj celý štát, lebo vyšetrujú gaunerov z OĽaNO.

Waw, to je proste železná logika, klobúk dole. Obviňovať sa smie iba Smer - aké jednoduché. Má to len jednu chybu, Igorko - že si si pred tlačovku nevzal tabletku.

Milý môj, ako to, že si nekričal, že polícia sa zneužíva na politiku, keď Tódová vyťahovala Threemu z utajeného spisu? Vtedy Tvoj havko Marosz vyhlasoval, že tak je to správne, aby ste vyhrali voľby. Ale keď polícia odhalí zločin Tvojho druhého havkáča Naďa, tak to je už sprisahanie svetových reptiliánov, ktoré riadi Fico s Putinom, že?

Nič v zlom, chaloš, ale možno si sa k tomu mohol postaviť ako chlap a povedať "padni komu padni". Lebo takto to vyzerá, že si uplakaná baba. Ty bojovník ?

3. KEĎ POLKU SLOVENSKA DENNE OZNAČUJEŠ ZA MAFIÁNOV A POTOM FŇUKÁŠ, ŽE SA NEREŠPEKTUJE PREZUMPCIA NEVINY

Matovič fňukal, že sa nerešpektuje ani štipkou prezumpcia neviny. Skoro mi padli pukance na zem. Ten psycho tu roky obviňuje Smer, že sme mafia, zločinci a vrahovia a teraz má pocit, že sa nedodržuje prezumpcia neviny. No jasné, mojko, hlavne že ty ju v prípade Jankovskej či Glváča dodržuješ.

Poviem Ti to Tvojimi slovami - si grázel, podvodník a psychopat. OĽaNO je mafiánsky spolok a konečne NAKA zasiahla. A to nehovorím ja - to je výsledok vyšetrovania orgánov činných v trestnom konaní. Štipka rozdiel.

Vieš, mucík, je rozdiel, ak Ťa zo zločinov obviní miestny blázon Matovič, ktorý za mafiána považuje aj vrátnika v parlamente a je rozdiel, keď Ťa za zločinca označí nezávislá polícia. A vy ste v OĽaNO ten druhý prípad. Blbé, že?

4. NOVINÁRI SLÚŽIA OPOZÍCII - DNES SA TO POTVRDILO V PRIAMOM PRENOSE

Dnešná tlačovka tých dvoch kriminálnikov dokázala len jedno - že sú s novinármi jedna banda. Jedna mafia.

Všimli ste si Kordu, ako nadbiehal Naďovi a ako obviňoval štát, že to si len vymýšľa? Toto je novinár? Toto je nezávislá žurnalistika? Matovičov žoldnier. Otázka je, či mu za to Matovič platí, alebo je až taký vytretý.

A všimli ste si, ako Naď úkoloval novinárov. A ako ukazoval prstom na svojich spojencov z Aktualít? Ako sprisahanecky sa s novinármi bavil? Dnes sa to ukázalo v priamom prenose - oni sú jedna banda.

Americký agent tu dáva v priamom prenose pokyny bande všivákov, ktorí slúžia opozícii, aby povalili vládu. A ich úloha je, aby kryli agenta, ktorý je obvinený z vlastizrady. Hnus.

5. KEĎ IDE O LIBERÁLNI MAFIU, NESMIE CHÝBAŤ LIPŠIC

A samozrejme - tam, kde je liberálna mafia, tam nesmie chýbať advokát Terassini. Pardon, v slovenskej Chobotnici je to advokát Lipšic. Ten je pri všetkom. Pri Kočnerovi, pri Kuciakovi, pri Markíze, pri Naďovi, všade. Chráni agentov liberálneho impéria a ťahá za nitky.

Lipšic sa objavil na mieste činu po vražde Valka. Pchá svoj nos do prípadu Kuciak. Má prepojenie na Tódovú. Spájajú ho so Zajacom z Esetu aj so Shavivom z CIA. Je pri každej politickej špinavosti. A zhodou okolností - figuruje aj v tomto prípade ohrozenia národnej bezpečnosti agentom Naďom.

OHROZENIE NÁRODNEJ BEZPEČNOSTI NEUKECÁTE, VLASTIZRADCOVIA

Toto je veľká vec, čo sa deje. Naď je len pešiak. A teraz začnú vyliezať tí, čo za ním stoja. Skutoční krstní otcovia opozičnej mafie.

Ukazuje sa jedno - opozícia koná proti Slovensku. Proti národnej bezpečnosti. Proti štátu. A to netvrdíme my, ale nezávislá polícia.

Matovič môže vybľakovať, že sa ho bojíme - hej, vzbudzuje hrôzu s tými svojimi 5 percentami. Ale každý vidí, že sa nám len dvaja gauneri dnes pokakali v priamom prenose. Cítiť to až sem - no fuj, Igorko ?


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2460838917488006