Bárdy z Aktualít má mozog zatemnený nenávisťou a hlúposťou!

11.08.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Pána Bárdyho z Aktualít som osobne stretol asi dvakrát na úrade vlády krátko po vražde novinára a jeho priateľky. Nedôveryhodný a nenávistný od päty až po uši. Typický novinársky hochštapler. Presne taký, aké sú celé Aktuality. 

Včera ma najnovšie obvinil, že hádžem zo strachu svojich najbližších spolupracovníkov cez palubu, teda že som zbabelec. Reagoval tak na moje vyhlásenie, ktoré som poskytol médiám v súvislosti s útokmi na guvernéra NBS P. Kažimíra. Tu je ešte raz v plnom znení:

„Všetky otázky týkajúce sa Guvernéra NBS P. Kažimíra patria P. Pellegrinimu, lebo títo dvaja páni boli hlavní zosnovatelia zrady v SMERe.

To ale nebráni strane SMER - SD skonštatovať, že považuje všetky obvinenia voči P. Kažimírovi za vymyslené s jediným cieľom - zbaviť P. Kažimíra funkcie guvernéra NBS a dosadiť tam I. Mikloša, ktorý sa bez hanby do tejto funkcie tlačí ako slon do drogérie. Je to ten istý scenár, ako vymyslené obvinenie D. Kováčika s cieľom posadiť na jeho stoličku právoplatne odsúdeného páchateľa Lipšica.

Odporúčame poslancovi Kremskému, aby výzvu na odstúpenie adresoval ministrovi Mikulcovi, ktorého podozrenia z korupcie sú podopreté dôveryhodnými svedkami, na rozdiel od nájomných udavačov.“

Aktuality samozrejme neuverejnili nič, ale Bárdy si typicky „aktualitovsky“ vybral z môjho stanoviska len prvú vetu a najpodstatnejšiu časť odignoroval a zatajil. Veď prečo by mal písať, že Fico sa zastal Kažimíra, to sa predsa nehodí. Dôležité je vybrať si len to, čo sa hneď proti Ficovi dá prekrútiť a použiť. Skutočne profesionálna novinárska práca. Český prezident M. Zeman bol presný, keď povedal, že novinári dokonale vedia oddeliť plevel od zrna a potom uverejnia plevel. Rád by som upozornil Aktuality na mnohé dôležité témy týkajúce sa rozvratu tohto štátu. Ale to nemá žiadny zmysel. Bárdy a jeho Aktuality sú len nájomní sluhovia. Ako Makó, Slobodník, Sklenka, Bandurka, Tiger, Csaba. Sú si úplne rovnakí a rovnako aj dopadnú.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/1749982708519077