Čaputová sa v dôveryhodnosti prepadla na historické minimum!

21.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Gratulujeme!

Takúto facku od národa ešte prezidentka Čaputová nedostala! 10-percentný prepad dôveryhodnosti - uf, za toto ju na americkej ambasáde nepochvália. 

1. Keby sa o 10% prepadli vládne strany, tak už neexistujú. Takýto pokles v popularite za takú krátku dobu ešte žiaden slovenský politik nerozchodil. 

2. Povedzme si to na rovinu - Čaputová je na odpis. Celé Slovensko vidí, že slúži Američanom a kašle na Slovákov. Lady Pentagon. 

3. Jej militantné protislovenské reči, jej útoky na slobodu slova, jej zradcovský podpis obrannej dohody s USA, jej energetické smiechoty o vypínaní ruského plynu - ona robí takú hanbu, že ešte aj Pročko popri nej pôsobí ako Erazmus Rotterdamský. 

4. Ale áno, treba uznať, že na Slovensku existuje ešte niečo smiešnejšie než Čaputová. Dnes to sedelo na Markíze vedľa Laca Kamenického. Naša Marfuša.

5. Laco Kamenický sa v istom momente Remišovej otvorene spýtal, či má problém so sluchom... Laco, neblázni, problém nie je sluch, problém je mozog. 

6. Ako môže niekto príčetný porovnávať konflikt na Ukrajine s druhou svetovou vojnou, kde Hitler vyhladil desiatky miliónov ľudí - veď to je pľuvanec všetkým obetiam holokaustu. 

7. Kovačič týmto verejne zľahčuje nacizmus - za toto by mal niesť následky. A keď už majú s Remišovou plné ústa protifašistického odkazu SNP, tak by mohli odsúdiť vyčíňanie banderovcov, ktorým dodnes na Ukrajine stavajú sochy - pokrytci!

8. Sovieti posielali zbrane našim povstalcom v SNP, tak vraj aj my máme vyzbrojovať ukrajinských banderovcov - prepánakráľa, všetci chceme mier a oni nás ženú do svetovej vojny! 

9. Mimochodom, znamená to teda, milá Marfuša, že keď sa sami Američania nechcú priamo vojensky zapojiť do bojov na Ukrajine, tak sú kolaboranti? 

10. Veď ak to porovnávate s druhou svetovou vojnou, tak musíte Američanov aj NATO za ich "zbabelosť" nenávidieť, či? V takejto mozgovej paralýze skončíš, keď vymýšľaš absurdné dejinné paralely.

11. Pani Remišová, poprosíme, menej drístať, vzdelávať sa a odpuchnúť. Však sa vám pri tých vašich hysterických výpadoch proti mne od zlosti až brada hompáľala. 

12. Ja sa nehanbím za to, že mám v úcte ruský národ a hoci nesúhlasím s vojnou na Ukrajine, nikdy ma nikto neprinúti lynčovať Rusov - môžete sa tam aj rozpučiť ako Mechúrik Košťúrik. 

13. V prvom rade si uvedomte, že tá vaša nenávistná politika vedie k tomu, že tak vy, ako aj pani Čaputová, tu z hľadiska preferencií predvádzate politický bungee jumping. 

14. Ľudia na Slovensku už majú toho čaputovského vojnového štvania plné zuby. Slováci chcú mier a Čaputová sa už nikdy nezbaví toho, že sa z nej stal najväčší vojnový jastrab na Slovensku.

15. Ako mi to povedala včera jedna pani v Hlbokom - tak keď chcú mier, prečo dopekla posielajú na Ukrajinu zbrane? Ľudia už prezidentke nepovedia inak ako Bloody Susan - až sem to dopracovala.

Želáme ďalší veselý prepad v preferenciách, pani prezidentka, tak krásne vám to lieta - nechcete si kúpiť padák? 

#PodmeSpoluLietatPozriJaUzLetim





Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/513096066854346