Chystá sa likvidácia Maroša Žilinku?

21.02.2022 Články, Facebook Články, Facebook

"Neustúpim ani o milimeter." Toto dnes odkázal generálny prokurátor Maroš Žilinka liberálnym médiám a vládnym aparátčikom. 

A ja si opakovane kladiem otázku - ide Marošovi Žilinkovi o život? 

1. Ten lynč, ktorý sa v médiách rozpútal proti GP Žilinkovi, pripomína skôr hitlerovskú Tretiu ríšu než demokratický štát v 21.storočí. Čo sa to, preboha, deje? 

2. Väčšinu liberálnych médií kontrolujú Američania. Rovnako majú pod palcom aj vládnu koalíciu, vrátane prezidentky. Žilinka zaútočil na prítomnosť amerických vojsk, a tak ho treba zlikvidovať. 

3. Otázka je, o akú formu likvidácie pôjde. Pripomeňme si, aké sú metódy práce lipšicovsko-matovičovskej mafie. Milana Lučanského zabili, spolupracovali s mafiou, svedkovia záhadne zomierajú.

4. Čurillovci plánovali, že budú kanistrom zapaľovať autá. Veľkí Čaputovej hrdinovia. Čo ak sa niečo podobné plánuje aj proti Marošovi Žilinkovi? Už tomu chýba len Remišovej pexeso... 

5. Spomeňte si, ako to bolo naposledy, keď sa Američania potrebovali zbaviť nepohodlnej vlády Roberta Fica. Bol zavraždený Ján Kuciak a cez americké médiá a mimovládky sa vyvolal majdan.

6. Vďaka majdanu z roku 2018 dostali do Prezidentského paláca Zuzanu Čaputovú, ktorá - presne podľa inštrukcií - bez reptania podpísala pozývací list pre americkú armádu proti vôli väčšiny národa. 

7. Lenže - vzoprel sa Maroš Žilinka. Vzoprel sa Smer. Vzopreli sa ľudia. A tak sa spustila štvavá kampaň, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani Goebbels pred Krištáľovou nocou. 

8. Ja som si tiež v posledných dňoch užil svoje. Veľká fašistická trojka (SME, Denník N a Aktuality) o mne vychrlila dve tony článkov, ako ma treba zničiť a zastaviť. Doslova.

9. Naposledy sa takýto mediálny lynč v demokratických pomeroch odohral v roku 1968 v západnom Nemecku. Terčom bol študentský revolucionár Rudi Dutschke. 

10. Aj vtedy pravicové milionárske médiá vrieskali, že ho treba zastaviť. A že je taký "-ista" a onaký "-ista". Výsledkom hecovačky bolo, že ho dostrieľal nejaký šialenec, keď išiel kúpiť deťom lieky do lekárne. 

11. Toto isté dnes robí slovenská liberálna tlač. Nielen proti mne. Nielen proti Robertovi Ficovi. Ale predovšetkým proti Marošovi Žilinkovi. A ja mám reálne obavy o jeho život. 

12. Médiá vytvárajú ilúziu, že najväčší problém na svete je, že sa pred Benčíkovým domom zíde pätnásť demonštrantov. Pred domom Roberta Fica ich boli tisíce a huckali ich tam samotné médiá - to nevadilo? 

13. Kašlite na Benčíka. Skutočným problémom je, že vláda, médiá a istá ambasáda tu šíria chorobnú nenávisť voči opozícii a voči generálnemu prokurátorovi, ktorý im nevyhovuje. Organizujú pogromy, aké tu neboli od druhej svetovej vojny. 

14. Maroša Žilinku už raz mafia chcela zlikvidovať. Dokonca aj s rodinou. Zovšadiaľ pribúdajú signály, že mu idú opäť po krku - iná mafia, možno ďaleko nebezpečnejšia. 

15. Vyjadrime spoločne podporu generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi, priatelia. Ten teroristický tlak, ktorý na neho liberáli vyvíjajú, je v rozpore so všetkými princípmi demokracie aj právneho štátu. Takto nekonajú demokrati, ale - vrahovia.

NEUSTÚPIME ANI O MILIMETER! SME S VAMI, PÁN DOKTOR ŽILINKA! 

Zdieľajte, prosím!

#aniomilimeter #solidaritasmarosomzilinkom





Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/495177348646218