A čo robí medzitým koalícia?

13.11.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Milí priatelia, v prvom rade z plného srdca ďakujem za vašu podporu referenda, z večera do rána takmer 20 tisíc lajkov - to je veľké! Matovič pôjde dole, Slovensko sa dvíha.

A čo robí medzitým koalícia?

1. Hádajú sa ako malé deti. Najnovšie sa predseda vlády ako muž vysmieva koaličnej poslankyni za to, ako sa volá. Aké dospelé! A aké galantné! 

2. Pamätáte, ako Matovič ešte ako opozičný poslanec vrieskal po Andrejovi Dankovi, keď nazval Luciu Nicholsonovú z SaS "cigánočkou", že je rasista? 

3. No keď sám povie, že poslankyňa Jana Cigániková z SaS má v mene obsiahnuté, že cigáni, resp. klame, tak to už nie je rasizmus, to je číra slovenčina a premiér dnes  zavesil na svoju stránku slovníkový význam slova "cigániť" - že klamať.

4. Toto napíše chlapík, čo to pred voľbami dával na rómskeho vajdu a v osadách ho volili v takých počtoch, že aj Kim v Severnej Kórei ticho závidel. Tlieskam! 

5. Takáto je úroveň slovenskej vlády. Najnovšie sa ideme ako malé sopľavé deti vysmievať z mien iných ľudí. Perfektné. Toto je predseda vlády Slovenskej republiky. 

6. Ja teda nechcem Matovičovi boriť sebavedomie, ale keď sme už pri slovníkoch, pozrite sa do talianskeho slovníka, čo to znamená slovo "matto".V preklade do slovenčiny je to "šialený, pochabý, zmyslov zbavený, falošný". Aj toto je nomen omen? 

7. Taká malá karma. Ak Cigánikovej meno podľa Matoviča odkazuje na klamanie, Matovičove meno znamená, že je falošný šialenec. 

8. Takže Janka to teraz môže Igorkovi na pieskovisku vrátiť, povedať kiš-kiš-hanba a ešte po ňom hodiť formičku. Lebo toto je úroveň vládnej koalície.

9. Ľudí oberajú o slobodu, vyhrážajú sa vodnými delami, ekonomicky ruinujú krajinu, terorizujú národ. A medzitým sa tu hádajú ako nevychované štence.

10. V utorok v Bratislave im ľudia prídu povedať, čo si o tom myslia. A Matovičove gorily sa už dopredu vyhrážajú, že 17. novembra na ľudí pošlú vodné delá a armádu. Veľkí demokrati. Úplne deloví. 

Vyženme ich hrncami! Slovensko si takúto vládu nezaslúži!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2797397777165450