Ešte aj cez sviatky zamorujú verejný priestor politickou nenávisťou a očkovacou propagandou

31.10.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Lejú do médií milióny a tie im potom takto trápne slúžia. Chutia peniažky, chutia...

1. V TA3 si zavolali Hegera, aby si kopol do nezaočkovaných. Samého. Bez oponentúry. Náš gumený Edo potreboval ešte aj cez Dušičky vyliať na národ všetky detinské frázy o úcte a zodpovednosti, čo mu napísali. 

2. Čo je tragédiou, on si tam veselo kopal do nezaočkovanej polovice národa a nielenže mu moderátor tie jeho lži nespochybňoval, čo je v každej televíznej diskusii bez oponenta povinnosťou novinára, on ho ešte viac hecoval. 

3. Áno, chce to viac policajného teroru, viac prenasledovania ľudí s iným názorom, všetko sú to gauneri, och, ako krásne sa dopĺňali - takúto zlostnú propagandu tam dnes šíril Herr H!  

4. Samozrejme, dostal sa aj k tomu, že za všetko môže Robert Fico, bez toho by OĽaNO stratilo zmysel existencie. 

5. A Heger si nezabudol zahejtovať aj na Borisa Kollára. Ústredný výbor si už našiel aj vnútorného nepriateľa - hej, hej, Boris je titovský  špión a rozvratník, obesiť!

6. Čo je škandál, Heger je až taká Matovičova "Anča", že nebol schopný ani len odsúdiť, že štát odpočúval opozičného lídra. 

7. Do dejín sa zapíše ako premiér, počas vlády ktorého sa odohral slovenský Watergate a on tam tára niečo o úcte. No jasné, Edo, takú "úctu" k opozícii nemal ani Benito Mussolini. 

8. On tam dokonca ako úplná politická hyena začal moralizovať nad tým, čo odznelo v odpočúvanej súkromnej diskusii. Neštíti sa ani zneužívať zdravotný stav politika, o ktorom sa dozvedel kvôli svojim eštébákom. 

9. Uprostred leta, kedy tu nebolo jediného prípadu Covidu, tu dramatizuje, že Robert Fico ochorel v Grécku - ako keby niekoho ohrozoval. O pár týždňov bol fit a teraz tu z toho robia drámu.

10. Lacné, hlúpe a cieľ jediný: šíriť nenávisť voči nezaočkovaným, šíriť nenávisť voči Smeru. Keď už aj toto idú zneužívať na očkovaciu propagandu - tak už musia byť riadne zúfalí. 

11. Zvláštne, že sa Heger nevyjadril k jedinej politicky dôležitej informácii, ktorá sa dostala von kvôli odpočúvaniu opozície: a to je fakt, že prezidentka Čaputová chce zastaviť opozičného poslanca Ľuboša Blahu. 

12. Na opozíciu útočí už aj prezidentský palác a chcú nám zapchať ústa. Polícia prenasleduje opozičného lídra a púšťa do médií jeho súkromné rozhovory. A v tejto situácii sa tvárime, že je tu stále demokracia. A úcta. A zodpovednosť. Rozkošné. 

13. Ale čo čakať od koalície, ktorá ešte aj verejnoprávnu televíziu núti, aby šírila vládnu propagandu. V RTVS si včera dokonca zavolali aj klauna Matoviča - aby rozdával státisíce vo svojej šialenej lotérii. 

14. Za peniaze daňových poplatníkov si robí tupú politickú reklamu a RTVS mu v tom asistuje. Tá RTVS, do ktorej leje peniaze za očkovaciu kampaň. Toto už nie je RTVS, ale RTVM - Rozhlas a televízia Matoviča. 

15. Nemajú peniaze na nemocnice, nemajú peniaze na sestričky, nemajú peniaze na lieky - ale lejú peniaze do slovenského Pennywisa, smrtiaceho šaša. TO z Trnavy má šou. Za naše peniaze. Ktoré odtekajú do kanála v miliónoch. 

Milé médiá, 

prosím, prestaňte ešte aj cez sviatky zasmraďovať verejný priestor Hegerovou a Matovičovou nenávisťou. 

Ja viem, že vám za to vláda leje milióny, ale toto vaše nadbiehanie vládnym politikom už napĺňa definíciu korupcie. Už sa pýta asi každý, kto to sleduje - kúpili si vás?

Ľudia už majú celej tej vašej nenávisti po krk. Dajte Slovensku pokoj aspoň cez Dušičky. Toto je už naozaj nechutné. 

P.S. O 5 minút 12 ani nepozerám, myslím, že po tomto všetkom si STV zaslúži bojkot... a ruku na srdce, čo je to Vetrák? 

Priatelia, nenechajme sa nimi znechutiť - ich nenávisť nakoniec zožerie ich samých, KRÁSNU NEDEĽU VÁM ŽELÁM 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/425466902283930