Ešte stále si pretieram oči

02.06.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Neverím, že toto všetko sa udialo, kým som bol preč - smiať sa či plakať? 

1. Po internete koluje bombastická správa SIS, ktorá dokazuje, že na Slovensku tu existuje systém univerzálnych udavačov, cez ktorých vláda s najväčšou pravdepodobnosťou posiela do väzby nepohodlných ľudí. 

2. Takúto motorovú pílu na opozíciu naposledy oskúšal Pinochet v spolupráci s CIA. Možno sa dočkáme, že aj nám na štadióne budú lámať ruky. Alebo nás budú hádzať do mora z vrtuľníkov, ako junta v Argentíne? 

3. Zo správy SIS vyplýva jedno: smrť Milana Lučanského bola justičná vražda. Generál nemal byť vo väzbe, všetko to na neho narafičili a odstránený bol preto, lebo príliš veľa vedel. Stal sa obeťou štátneho teroru. 

4. Myslíte, že to zaujíma hlavu štátu? Nie, kdeže. Zuzana Čaputová radšej rieši svoje nové garderóby. Jednu si dala aj na firemnú akciu Volkswagenu, kde ju využili ako reklamnú mažoretku. Perfektné, presne toto očakávame od prezidentky. 

5. Ďakujeme, madam, však načo riešiť podozrenie, že Matovičova mafia ovládla políciu, keď môžete robiť reklamný pútač nadnárodnej korporácii a popritom mariť referendum? 

6. Vtip roka predviedol ex-premiér Matovič. Vraj on sa nedá zaočkovať Sputnikom, lebo by nemohol tak ľahko cestovať. Taký vlastenec ešte dejiny futbalu nezažili, aký si dal tuná trnavský mág.  

7. Ja len, že ešte pred pár týždňami išiel veľký Igor v Európe vybojovať, že covid-pasy budú platiť aj na Sputnik. No odrazu je ministrovi financií pred cestou do zahraničia neradno aj vytrieť nosík jeho obľúbenou atómovkou. Je vôbec možné zosmiešniť sa ešte viac? 

8. Darí sa aj Američanom. Vyšlo najavo, že odpočúvali Nemcov, vrátane Merkelovej. Škandál ako hrom. A minister Korčok hrdinsky ukázal, že takéto veci nehodlá tolerovať, okamžite zvolal tlačovku, postavil sa za našich partnerov v EÚ a vyhostil troch amerických diplomatov. 

9. Ale nie, žartujem! Za toto Korčok platený nie je. On napísal statusíček, kde na konci tretieho odstavca zašmondrkal, že očakáva "prešetrenie". Ten im to ale nandal. Je to proste sekáč. Ideš, Ivan!

10. Ja len, že v kauze lietadla v Bielorusku nebolo treba nič prešetrovať. Ani v kauze Vrbětíc a nezmyselných obvinení Ruska. Ale to, že USA špehujú svojich európskych spojencov a stopercentne špehovali aj vládu Roberta Fica - to netreba riešiť, tam nežne zašepkáme: "prešetríme". Americký teror je cool.

11. Mimochodom, skoro som pukol od smiechu, keď v Nemecku muselo nútene pristáť lietadlo Ryanairu kvôli bombovej hrozbe. Tak isto ako v Bielorusku. Len pár dní potom. Nejakým zázrakom však voči Nemecku nikto neprijal žiadne sankcie. Čím to asi tak bude? 

12. Ale späť na Slovensko. Viete mi, prosím, niekto vysvetliť, čo na svojich miestach ešte robia Mikas a Baťová? Dvaja najneschopnejší úradníci v galaxii. Mikas domrvil ešte aj štatistiky o Covide a kvôli tomu Slováci nemôžu cestovať - to je fakt taký problém odtiaľ chlapa vyniesť? Požičiame žeriav? 

13. A Baťovej rusofóbny hejt o Sputniku mal až taký medzinárodný úspech, že sme sa za neho museli ako Slovensko nepriamo ospravedlniť priamo v zmluve s Rusmi - taká hanba! Táto pani znemožnila celé Slovensko. Pošlite ju tam, kam patrí - robiť vrátničku na americkú ambasádu.

14. No nič, Slovensko je totálne v rozklade. Aspoň že strane Za ľudí sa darí - už nemajú jednu šéfku, ale hneď dve. Veronika a Mária. Ako dve hrozná. Jedna hrozná, druhá hrozná. Zo Za ľudí je odrazu Bez ľudí. Rozkošné.

15. A aby sme nezabudli na playboya OĽaNO Heráka. Z chalana sa vykľul exemplárny Prúša. Z nejakého čudného dôvodu ešte nesedí vo väzbe - žeby to bolo tým, že je Matovičov človek? Alebo do väzby sa posielajú iba hrdinovia, ako bol Milan Lučanský? 

Štátny teror, pedofília, mafia, rozvrat ekonomiky, dvanásťtisíc mŕtvych... Keď prichádzali k moci, vedel som, že to bude šialené. Ale že až tak...



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2968019920103234