Hnutiu OĽaNO sa akosi míňajú kádre

26.03.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Stačil jeden rok a celé Slovensko pochopilo, že oni sú len 50 odtieňov Jozefa Pročka. 

1. Z Igora Matoviča sa chytá za hlavu už celé Slovensko. Celú krízu preplakal, jeho celá agenda sa zúžila na hejt proti Sulíkovi, včera na sieti už v zjavnom delíriu odvolával aj amerického prezidenta Joe Bidena... Good luck, Igor. 

2. Jaroslav Naď nastupoval do pozície ako atlantické krídlo OĽaNO, v médiách bol pečený-varený, robili z neho arci-odborníka na bezpečnosť, v Denníku N ho vzývali do nebies. A on im spľasol ako bublinka z Bublifuku.   

3. Za pár mesiacov sa stal synonymum burana, ktorý vrieska po ľuďoch, že sú opice, na tlačovkách pôsobí ako uzlík nervov a sála z neho asi taký pokoj ako z elektrického vedenia. Chlapec skončil. 

4. Marek Krajčí sa do dejín Slovenska zapísal ako autor 9 tisíc obetí Covidu. Aj si poplakal, aj sa posťažoval, no žiadne opatrenia nepresadil - a tak sa na Slovensku umieralo najviac na svete. 

5. A ešte aj Matovičov najväčší marketingový tromf - očkovanie - kompletne zmrvil a nechal si vyfúknuť milióny vakcín. Sekty sa márne modlili za jeho múdrosť, múdrosť, pane, múdrosť. Bola aj chlóra aj salarabanda. A nepomohlo.

6. Ak si odmyslíme ŠTB krídlo OĽaNO, v ktorom vyčnieva najslávnejší Domovník na Slovensku, Ján Budaj a do úvahy nevezmeme ani Dedolesa, ktorý uvrhol do totálneho chaosu ministerstvo poľnohospodárstva, v OĽaNO už vlastne neostal žiaden káder. 

7. Hej, hej, pani Columbovú, čo vedie ministerstvo kultúry a ktorú ešte nikto nikdy nevidel, nerátame. A Matovičov Dobby z parlamentu - Šípoš - sa zapísal skôr do dejín humoru a nie politiky. OĽaNO sa proste ukázalo ako personálne úplne vyprázdnená strana. 

8. A po včerajšku si odpálili aj Hegera ako svojho posledného kandidáta na premiéra. Kto mu, preboha, poradil, aby sa išiel nechať historicky znemožniť Robertom Ficom. Mal teraz pár dní sedieť doma a dúfať, že si nikto nevšimne, aký je intelektuálne deficitný. Mohol byť premiér. 

9. Ale Heger nie, nabehne do TV JOJ a tam zo seba spraví trdlo pred celým národom. Robert Fico ho zotrel ako učiteľ Hnízdo školskú tabulu. Ak po včerajšku urobia z Hegera premiéra, OĽaNO už nebude voliť ani Pavlínka Matovičová. 

10. No lenže koho tam dať namiesto Matoviča? K dispozícii sú už len intelektuálni titáni z parlamentu. Pročko, Tabak, zopár kazateľov, zopár tenistov a šmitec. 

11. Jasné, ešte stále môžu nasadiť svoju stredovekú zbraň, Aničku Záborskú - ale ruku na srdce, uprostred pandémie asi nie je ten najlepší čas vyťahovať španielske boty, organizovať inkvizičné tribunály a upaľovať bosorky. 

12. A tak nášmu drahému OĽaNO ostáva fakt len ten Matovič. Oni nemajú kádre. Všetko je preč. Darmo všetci kričia, že má Igor Matovič odstúpiť - oni si už niekoľko dní búchajú hlavy o stenu, že by ho aj radi odvolali, ale oni ho nemajú kým nahradiť. Chúdence, však sa do nich vžite. 

13. Povedzme si na rovinu, že OĽaNO je tou najväčšou katastrofou slovenskej politiky. Ľudia bez vzdelania, bez morálky, bez akýchkoľvek škrupulí. 

14. Marx takýmto ľuďom hovoril lumpenproletariát, ale na OĽaNO je aj takéto krásne slovo hlbokým eufemizmom. Dorantali naše krásne Slovensko, ako nikto nikdy pred nimi. Stať sa to v Indii, vytvoria z nich špeciálnu kastu, ešte o stupeň nižšie od dalitov. 

15. Vážený pán premiér, prosím, zbaľte si svojho Naďa, Hegera, Tabak aj Budaja, zoberte si svoju eseročku, ktorej hovoríte hnutie, písknite pokyn na parlamentných pročkov a rozpustite to. 

Slovensko potrebuje na svojom čele rozvážnych, inteligentných a múdrych ľudí, nie ten výkvet, čo ste zozbierali z ulíc a šenkov a zničili ním krajinu. Ďakujeme, stačilo. Predčasné voľby. Dovi-dopo.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2911007822471111