Idú nás všetkých vypnúť!

25.02.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Vláda dnes ide v parlamente pretlačiť zákon o blokovaní. Naďov úrad bude môcť zmazať akýkoľvek váš status, zrušiť alternatívne médiá, zničiť akýkoľvek iný názor. Vitajte vo fašizme! 

1. Zámienkou je Ukrajina. Presne ako som vravel. Hovoria o boji proti "závažným dezinformáciám", ale to, čo je "dezinformácia" bude určovať Veľký brat na ministerstve pravdy - Reichsführer Naď. 

2. Aby sme chápali - kvôli účasti ex-premiéra Jána Čarnogurského v RTVS tu spustili lynč na verejnoprávnu televíziu a vyhodili šéfa spravodajstva. 

3. No chápete - ak doktor Čarnogurský povie odborný ruský pohľad na dejiny Krymu, tak je to pre nich "dezinformácia". A "hoax". A "hybridná hrozba". A všetci sme Putinovi agenti - aké jednoduché!

4. Ja len, že takéto majú kritéria. Môžeš povedať len jedno - Putin je Hitler, Rusko je zlo, Kremeľ je šialený a my zbožne milujeme americké tanky. Všetko ostatné bude "dezinformácia". 

5. A Naď bude mazať, až sa mu bude z plešky pariť. Americké vojská sem budú prúdiť ako v 1944 a ty nebudeš môcť povedať, že si vlastenec a nechceš tu okupantov - lebo ťa zablokujú! 

6. Takéto niečo si v prvých rokoch diktatúry nelajzol ani ten Hitler. Oni idú prirovnávať Putina k Hitlerovi? A čo tak sa pozrieť do zrkadla, páni? K dokonalosti vám chýba už len adolfúz! 

7. A jasné, vojna je perfektná zámienka. Lenže potom sa pýtam - v čom sú iní ako komunisti, ktorí počas studenej vojny takisto obmedzovali slobodu slova? S tou istou zámienkou - nepriateľ číha a vedie hybridnú vojnu. Kde je rozdiel? 

8. Ukazuje, že celá tá ich sloboda a demokracia je len obrovský podfuk. Zobrali ľuďom sociálne istoty, rozkradli štát do zahraničia a teraz ľuďom berú aj posledné zvyšky občianskych práv.

9. Čakali na zámienku, aby tu zaviedli regulárny fašistický režim a naivné slniečka im pri likvidácii ústavného režimu ešte tlieskajú - jasné, poďme tú hnusnú slobodu slova zničiť! Tým Putinovi ukážeme!

10. A jasné, bez Blahu, bez Čarnogurského, bez Chmelára bude všetko fajn. Božská pohoda - len Adolf Matovič povie, čo je pravda a nebudú nás otravovať nejaké iné názory, starý dobrý stredovek. 

11. Zrušia Hlavné správy, zrušia Hlavný denník, zlikvidujú všetky alternatívne médiá, ostane len Veľká fašistická trojka - Denník N, SME a Aktuality! Presne za toto ľudia štrngali! 

12. Covidová totalita bola len malá ochutnávka. Teraz majú ešte väčší bič - berú slobodu ľuďom nie v mene verejného zdravia, ale v mene akože národnej bezpečnosti. 

13. Lebo tým, že zapchajú ústa Slovákom, fakt Ukrajine pomôžu. Vycapiť si modrožltú vlajočku, zapáliť sviečku a zakázať Blahu a Hlavné správy - náš príspevok do boja za slobodu! Ach!

14. To tu ešte fakt niekto nechápe, že toto nie je o Ukrajine? Oni vedú vojnu proti vlastnému národu. Proti Slovákom!

15. Nikomu nie je ľahostajný osud bežných Ukrajincov. Ale nenechajme sa oklamať - to, že tu Naď zavedie fašizmus, nijako Ukrajincom nepomôže.

Začína temná éra. Už nebudeš môcť kritizovať USA. Bude zakázané vážiť si ruský národ. Reichsführer-SS Naď vás zablokuje. Ako hovorí Matovič - budete držať hubu a krok. 

Toto je to, čo chceme? Haló, budíček!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/498297145000905