Igor Matovič si zo slovenského národa robí dobrý deň!

30.06.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Priatelia, pozrel som si Matovičovu tlačovku s poslaneckým klubom OĽaNO ku kauze diplomovky Borisa Kollára a myslel som, že sa mi to sníva.

Igor Matovič nám vysvetlil jeho chorý pohľad na vec:

1️⃣. Ak načapáme zlodeja pri krádeži, preverme najskôr všetkých občanov Slovenska či náhodou aj oni nekradli a nájdime čo najviac vinníkov, aby v tom nebol predseda parlamentu sám!

2️⃣. Dajme všetky diplomovky preveriť ministrovi školstva z SAS a ministerke spravodlivosti zo Za ľudí, teda tým koaličným partnerom, ktorí kritizujú resp. žiadajú Borisa Kollára aby odstúpil.

3️⃣. Navrhnime prelustrovať všetkým tituly retrospektívne a tituly spätne odoberme a hlavne o tom dlho hovorme na tlačovke, aj keď už dopredu vieme, že to skoro na 100% nepôjde. Škoda len, že predseda Ústavnoprávneho výboru NR SR Vetrák (za OĽaNO) nám to pokazil tým, že všetkým prezradil, že retrospektívne odoberanie titulov bude skoro naisto protiústavné!

4️⃣. Výsledkom bude, že kým sa toto celé udeje a preverí, na zlodeja sa určite zabudne a koalícia môže bačovať ďalej!

Matovič svojim postojom k tejto kauze poprel sám seba, konečne ako sa mu to podarilo už niekoľkokrát. On si myslí, že toto je geniálny plán, ako vyriešiť rýchlo celú kauzu, ale skôr to bude plán, ako nakŕmiť národ senom.

Slovenský národ nie sú hlupáci pán Matovič a takúto manipuláciu vám spočíta pri najbližších voľbách!




Zdroj: https://www.facebook.com/Kamenicky/photos/a.2322450677790362/3093712327330856/?type=3