Ja našim drahým slniečkam nechcem radiť, ale niekto by im asi mal konečne povedať, ako veľmi sa zosmiešňujú

28.04.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Už niekoľko rokov útočia na Brazíliu kvôli krajne-pravicovému prezidentovi Bolsonarovi. Umiera tam najviac ľudí, Bolsonaro je popierač, Brazília je peklo. Toto čítame každý druhý deň.

2. Ale keď si treba kopnúť do ruského Sputniku, tak je im odrazu dobrá aj Brazília. A liberálna tlač celý deň nepíše o ničom inom, ako že Brazília odmietla Sputnik. 

3. Odrazu sa z bratislavskej kaviarne stali tí najzarytejší fanúšikovi Bolsonara, ešte mu možno aj sochu postavia. Keď treba znevažovať ruský Sputnik, tak je nám dobrá aj Brazília so 400 tisíc obeťami covidu - bravó! 

4. Ešte smiešnejšie než toto nové Bolsonarove ultras z bratislavských redakcií a kaviarni bolo vystúpenie Juraja Šeligu, ktorý sa paprčil, že ak opozícia vyčíta prokurátorovi porušenie zákona, tak to je Balkán. 

5. Ja len, že to boli oni, kto roky útočili na špeciálnu prokuratúru počas vlád Roberta Fica a Petra Pellegriniho. Vtedy to nebol Balkán? Vtedy to bola Škandinávia? Nejako to nesedí, Juraj. 

6. Ale vážne: ak špeciálny prokurátor Peter Kysel, čo je mimochodom ten, ktorý má na svedomí Milana Lučanského, porušil zákon, tak je úplne logické, že na to líder opozície Robert Fico upozorňuje. 

7. Ak v tom Šeliga vidí Balkán, tak vlastne obhajuje policajný štát, v ktorom parlament nemá právo upozorňovať na zlyhania orgánov činných v trestnom konaní - perfektné, takéto niečo by zo seba nevysúkal ani Lavretntij Berija, gratulujeme. 

8. Mňa osobne asi najviac pobavilo, ako Šeligu hneď dve minúty po tlačovke preplieskal sám generálny prokurátor Maroš Žilinka, ktorý na Kysela podal návrh na disciplinárne konanie za závažné zlyhanie, čím dal totálne za pravdu Robertovi Ficovi. Šach, mat. 

9. Šeliga s Remišovou sa opäť zosmiešnili pred celým Slovenskom. A kým oni sa postupne premieňajú na legendárnejšiu humoristickú dvojicu než boli Noga a Skrúcaný, ich charizmatická kolegyňka Kolíková a jej rodina si pakuje vačky. Nech žije Slušné Slovensko!

10. A viete, čo na nás vytiahli najnovšie z číreho zúfalstva v liberálnych médiách? Vraj ak nechceme kopať do Rusov, tak sme "prví slovenskí politici, čo zaútočili na Čechov". Copyright - Denník N. 

11. Ja im nechcem rúcať sebavedomie, ale možno by si pri kávičke naše drahé slniečka mohli položiť otázku - kto je lepším stelesnením Českej republiky ako ich hlava štátu, prezident Miloš Zeman? 

12. My postoj českého prezidenta plne podporujeme. Rovnako ako on tvrdíme, že proti Rusom neexistujú dôkazy a teda odmietame hystériu. Čo môže byť "pročeskejšie" než náš postoj? 

13. Naopak - ak slovenské médiá kopú do Zemana, kopú tým do Česka. Šach, mat. Už ďalší... Hovorí sa tomu - deň blbec.  

14. Áno, je to smutné, ale slovenská pravica svojimi útokmi na Miloša Zemana dokazuje, že "je to prvýkrát, čo Slováci útočia na Čechov". Veľmi smutné. 

15. Ešteže sme tu my v Smere, ktorí za našimi bratmi Čechmi stojíme. Aj za Rusmi. A hlavne za našimi národnými záujmami. A nie, drahé detičky Ameriky, klin medzi Slovanov sa vám vraziť nepodarí.  

Takže takto dopadla slovenská liberálna kaviareň. Milujú Bolsonara, nenávidia Čechov a Šeligu im politicky znemožnil ich vlastný generálny prokurátor Žilinka. To musí bolieť.

Len tak ďalej, milí moji, len tak ďalej



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2938508463054380