Je to Zuzana Č. alebo nie?

14.02.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Aha, čo mi pristálo v poštovej schránke. Priatelia, aby po mne zase neštekala prezidentka Čaputová, pomôžte mi identifikovať osobu, čo je na videu. 

1. Je to Zuzana Čaputová? Alebo Braňo Mojsej? Alebo Stifflerova máma? Povedzte, ja už si ani netrúfam povedať. 

2. Je to natočené pred prezidentskými voľbami? Podľa všetkého áno, ale ja už radšej nič nehovorím - možno to bolo natočené na nejakej inej planéte a v inom storočí. 

3. A prosím vás, hovorí tam tá neidentifikovaná blondína na videu, že nie je za americké základne na slovenskom území? A ešte ju tam za to aj vytlieskajú, že? Dobre vidím? 

4. Ja len, že osoba s hlasom podobným tej osobe na videu pred pár dňami americké základne na Slovensku podpísala - a urobila to tak zhurta, ako by ju platila sama Amerika. 

5. A áno, chápem, že najnovšou výhovorkou amerických agentov na Slovensku je, že ak si Američania nepostavia vlastnú základňu, ale len preberú kontrolou nad tými, ktoré už postavili Slováci - tak to akože nie je americká základňa. 

6. Ale takúto hlúposť by hádam nevyslovila prezidentka republiky, že nie? Ak je niečo základňa, tak je to základňa. A ak to kontrolujú Američania, tak je to americká základňa. Či nie? 

7. Prosím, vypočujte si toto video, má len 11 sekúnd. Možnože niekto vystrihol, ako Čaputová predtým povedala niečo v reči kmeňa Zulu, neviem. 

8. Naposledy sa Čaputová vyhovárala, že som niečo vystrihol, ponúkla celý záznam a ten kompletne potvrdil, že som nevystrihol nič dôležité. A ona jasne povedala, že by DCA s USA nepodpísala.

9. Ale už som opatrnejší. Nechám si poradiť od vás, priatelia. Prosím, povedzte - je to na tom videu Čaputová? Hovorí, že je proti základniam Američanov? Nechá sa pri tom vytlieskať?  A bola to ona, kto podpísal americké základne?

10. Ak áno, prosím, šírte toto video. Je to ďalší dôkaz, že na čele štátu stojí podvodníčka. Volebná podvodníčka. Klamárka a farizejka.  

 A teraz poprosím ďalších stopäťdesiat článkov v SME a Denníku N, ako ma treba zavrieť a ako strašne ubližujem kvetinke v paláci, ďakujem vopred 😉

ZDIEĽAJTE, PROSÍM!





Zdroj: https://fb.watch/b9W27_7j_y/