Každá totalita potrebuje svojho Himmlera, Matovič má Hamrana

03.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Pamätáte si na toho pána o paličke, ktorého masakrovali dvaja policajti v Prievidzi iba kvôli tomu, že nemal rúško? Herr Hamran ich ide odmeniť. 

2. Za to, že sa vybúrili na staršom invalidovi, hodili ho o zem, spútali, ťahali po zemi... na Slovensku sa za policajnú brutalitu najnovšie odmeňuje. Toto tu bolo naposledy za gestapa. 

3. Ďalší skvelý nápad miestneho Heinricha sa zapíše do dejín grotesky. Ide rozdávať policajtom ťaháčiky, aby vedeli, čo majú robiť s ľuďmi bez rúška. 

4. On ide z policajtov robiť úplných bláznov, ako keby sa nevedeli naučiť základný postup. Hamran celý vytešený tvrdí, že ťaháčiky sú už v tlači, a že sa mu to páčilo, keď Amerika pustošila Irak. 

5. Americkému vojakovi napísali na ťaháčik - shoot, kill and rape! A americký vojak strieľal, zabíjal a znásilňoval. Aké inšpirujúce! Hamran od samého nadšenia ide rozdávať ťaháčiky aj slovenským policajtom. 

6. Napíšu tam - ak hodíte o zem invalida, ktorý nemá rúško, tak dostanete odmenu! A za každého desiateho zmláteného občana bude pochvala pred nastúpenou čatou priamo od Reichsführera!

7. Tomu sa až nechce veriť, čo tento zúfalec stvára. My vieme, že si ho tam dosadil Mikulec so Spišiakom. A vieme, komu Mikulec so Spišiakom slúžia. Ale až takto? 

8. Hamranovi "naši chlapci" sú obvinení z toho, že si vymýšľajú zločiny a spolupracujú s mafiou. Iní jeho chlapci odpočúvajú opozíciu a posielajú záznamy do médií. 

9. Ďalší chlapci sa vyžívajú v brutálnych zákrokoch na invalidov bez rúška. Iní šikanujú vyšetrovateľku inšpekcie, lebo sa im nepáči, že má voľné ruky. Čistky sú tam ako za Šaňa Macha.

10. Polícia nevie zvládnuť násilie na futbale, ale zato sa tuná Herr H vyhráža, že bude tvrdo zasahovať proti protestujúcim a že tu nebude tolerovať bezbrehú demokraciu. Jawohl, mein Reichskommissar!

11. A namiesto toho, aby vyriešil, že polícia je zneužívaná na odpočúvanie opozície, on vymetá súkromné televízie a tam glosuje, o čom sa v súkromnom rozhovore rozprávali opoziční lídri. 

12. Nabudúce si ho možno zavolajú, aby glosoval, aké nohavičky mala obeť znásilnenia, ktorú si pri trestnom čine nahral páchateľ. Toto je šéf polície. Aj priemerní esesáci mali viac rozumu ako tento komárňanský lekvár. 

13. Pri všetkej úcte, Hamran je katastrofa. Pod jeho velením sa Slovensko mení na policajný štát. Násilie, odpočúvanie, brutalita... A on ešte strápňuje policajtov tým, že im tlačí taháčiky. 

14. Na Slovensku je kopu dobrých a múdrych policajtov, sám som ich učil na Akadémii Policajného zboru, kým ma Mikulec nedal vyhodiť. Viem, že sú tam mimoriadne šikovní ľudia. 

15. Ale na čelo polície postavili to najhlúpejšie stvorenie v priľahlých galaxiách, miestneho buldoga, ktorý bude trhať to, na čo Milulec s Matovičom a Lipšicom ukážu. 

Ten chlap patrí do 30.rokov 20.storočia, nie do roku 2021. Odstúpte, Herr Hamran! Vy ste nepriateľ demokracie, nepriateľ slobody a hlavne nepriateľ akejkoľvek mozgovej činnosti. 

Robíte polícii hanbu! Hamran, metelesku blesku!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/427249312105689