Každy totalitný režim potrebuje svoje Čaputové!

25.04.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Aká irónia. V čase, keď sa na Slovensko vracajú 50. roky, si dnes prezidentka Čaputová ide do Košíc do divadla pozrieť predstavenie o Milade Horákovej. 

1. Kým ona sa bude zabávať v divadle, Matovičova mafia bude posielať opozičného lídra do väzby. Aby mu zapchala ústa. A Čaputová sa bude tváriť, že nič nevidí ani nepočuje. 

2. Keď celé Slovensko s hnusom čítalo prepisy z legálnych odposluchov Čurillovcov, na ktorých hovoria, že treba zlikvidovať Smer a zapáliť vyšetrovateľke Santusovej auto, Čaputová sa ich zastala. 

3. Dnes, keď štátna moc ide na pokyn zhora zlikvidovať Roberta Fica, tak Čaputová čuší ako voš pod chrastou a vymetá divadlá. Lipšicových mäsiarov sa zastala, lídra opozície nie. 

4. Milada Horáková bola takisto sociálnou demokratkou ako Robert Fico. Bola členkou národnej socialistickej strany, ktorá v Česko-Slovensku hlásala vlastenecké a ľavicové názory. 

5. Neexistoval spôsob, ako jej zapchať ústa. Kričala a obviňovala štátnu moc. Rovnako ako dnes Robert Fico. Miladu Horákovú obesili... Milana Lučanského obesili... Roberta Fica ešte nie... 

6. 50. roky. Štátna moc obsadila prokuratúru. Vtedy Urválek, dnes Lipšic. Štátna moc obsadila políciu. Vtedy ŠTB, dnes NAKA. Štátna moc obsadila súdy. Čo vy na to, súdružka Záleská? Ako cez kopírak. 

7. A okupačná veľmoc sa pozerá. A vysiela pokyny. Robert Fico kritizoval americké základne. Odmieta rusofóbiu, odmieta americkú propagandu. Musí byť odstránený. Pokyn znel jasne. 

8. Je to to isté, čo v 50. rokoch, akurát sa zmenili mená a ideológie. Predtým stalinizmus, dnes liberalizmus. Nenávisť je tá istá. Aj režimistické médiá vykonávajú tú istú špinu. 

9. Opäť prichádzajú monstrprocesy. A opäť sú postavené na udavačoch a politických obvineniach. Oponentov treba zavrieť do basy za to, že hovoria pravdu - pravdu o zlomoci. O Kiskovi, o Matovičovi, o Amerike, o Čaputovej...

10. Čaputová dnes bude vyplakávať nad osudom Milady Horákovej v roku 1950 a večer sa doma rehliť nad osudom opozície v 2022. Keby falošnosť kvitla, tak po stromoch rastú samé Čaputové. 

11. Ešte sa nikdy v žiadnej civilizovanej európskej krajine nestalo, že by trojnásobného premiéra a opozičného lídra išli strčiť do väzby za to, že povedal pravdu o politických súperoch. Ešte nikdy. 

12. A Čaputová ticho. Fotí sa pri sadení stromčekov, robí si výletíky do Ríma, s naučeným ustarosteným výrazom okomentuje divadelné predstavenie o Milade Horákovej - a popri tom veselo kryje totalitu. 

13. V roku 1939 dosadil Hitler na čelo protektorátu Emila Háchu. Aj ten mal viac odvahy, ako Zuzana Čaputová. Ani ten nepritakal fašizmu s takou zbabelosťou ako ona. 

14. Žijeme v zlomových časoch slovenských dejín. Každý, kto dnes mlčí o zločinoch štátnej moci, stáva sa kolaborantom. A to ticho z Prezidentského paláca je ohlušujúce. To ticho sa nazýva - kolaborácia.

15. Zuzana Čaputová raz bude dejinami súdená za svoje zločiny proti demokracii a Slovensku. Keby bol rok 1950, kedy obesili Horákovú, ticho by sedela a mlčala. Tak ako dnes.  

Povedzme to už konečne nahlas. Na Slovensku sa práve začala nová totalita. Liberálna totalita. Robert Fico má byť jej prvou obeťou. No nie poslednou. 

Čaputová sa do dejín zapíše ako zlo. Číre zlo. Zlomoc.

#SlovenskoStojiZaRobertomFicom



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/535928534571099