Krátka reakcia na udalosti dnešného dňa:

27.04.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. M. M. Šimečka z Denníka N: „Robert Fico je prvý slovenský politik v 21. storočí, ktorý zaútočil na Čechov.“ Toto je citát, ktorým sa M. Šimečka snaží zaujať čitateľov Denníka N, pretože tento denník spoločne s denníkom SME, je bez pochybností usvedčený z toho, že je financovaný z peňazí finančného podvodníka Sorosa. Nech čítame príspevok M. Šimečku akokoľvek, nikde nenájdeme odôvodnenie tvrdenia, že som zaútočil na Českú republiku. Je to len jeho zbožné prianie. Vždy som k ČR prejavoval solidaritu, ale nie falošnú. Vyhostenie troch ruských diplomatov z územia SR nikomu nepomôže, len zhorší vzťahy s RF. Ak ide o toto M. Šimečkovi, tak môže byť spokojný. M. Šimečka by sa mal predovšetkým zamyslieť nad jeho výrokom, že bez peňazí Sorosa by nikdy na Slovensku nepoložili V. Mečiara. Toto smrdí protivládnym pučom organizovaným a podporovaným zo zahraničia. V roku 2018, po vražde novinára a jeho priateľky, to takto ani nesmrdelo, to tak priamo bolo.

2. Dnes sa rozčuľoval aj podpredseda NR SR Za ľudí J. Šeliga. Vraj tu nie je Balkán, keď chceme vyvodzovať zodpovednosť voči prokurátorom a sudcom, ktorí zneužívajú svoju právomoc. Opätovne sa staviam za svoj názor a opakujem, že prokurátori a sudcovia, ktorí slepo slúžia tejto vláde, kriminalizujú predstaviteľov a nominantov opozície a zneužívajú svoje právomoci, budú musieť odísť. A prvý musí byť D. Lipšic, ktorý je najzbytočnejším a najnezákonnejším špeciálnym prokurátorom, dokonca právoplatne odsúdeným, ktorý musí opustiť svoju funkciu ročne honorovanú 110 000 Eurami. A dúfam, že ste si všimli, čo dve hodiny po mojej tlačovej konferencii urobil generálny prokurátor.

Áno, pán Šeliga má pravdu v tom, že tu nie je Balkán. Ani tam by nerešpektovali ministerku spravodlivosti, mimochodom nominantku Šeligovej strany, firma ktorej by okrádala vlastníkov bytov, alebo ktorej rodinná firma by zarábala milióny na kontraktoch s verejno-právnou RTVS. Pán Šeliga, dajte si ruku na srdce a povedzte, čo by ste robili, keby išlo o moju firmu alebo firmu môjho brata? Vyskočili by ste od rozhorčenia z kože.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/1674212796096069