Krátke správy

25.12.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Špekuluje sa o výmene premiéra. Namiesto Matoviča, ktorý ľuďom nadával do múdrosráčov a kuvikov, by to mal byť Naď, ktorý ľuďom nadáva do opíc a odpadu. Gratulujem. 

2. Ak by z vlády vypudili SaS, Matovič by sa vraj presunul na ministerstvo zahraničných vecí. Len si ti predstavte, ako vedie rezort diplomacie chlapík, čo prijíma veľvyslancov v číňanoch. Van tajm neks tajm, šou mast gou von. 

3. Veľká otázka je, komu dajú rezort školstva, ak z vlády odíde SaS. Odborne najbližšie má v OĽaNO k tejto agende telocvikár Jožo Pročko - najväčší expert na kotúľ vpred na Slovensku. Vzdelanie na Slovensku už len pri tejto myšlienke preventívne - umrelo. 

4. Na Slovensku sa medzitým začala kampaň za očkovanie a už z nej bolí hlava asi aj zamestnancov Pfizeru. Namiesto racionálnej diskusie o plusoch a mínusoch chrlia liberálne médiá takú búrlivú propagandu, za akú by sa nemuseli hanbiť ani v KĽDR. 

5. Ja len, že keď ti z očkovania odpadne sestrička v USA vo chvíli, keď natáčaš reklamný spot o super vakcíne, je to ten najväčší fail v dejinách marketingu. To sa akože fakt ide niekto čudovať, že to zvyšuje pochybnosti o bezpečnosti očkovania?

6. Áno, očkovanie môže mať vedľajšie účinky. A áno, dôsledky vakcíny, ktorá bola vyvinutá za pár mesiacov, nie sú a nemôžu byť preskúmané. 

7. A nie, nie každý, kto má racionálne otázky, musí byť extrémista. Ľudia potrebujú vyváženú diskusiu a nie severokórejskú propagandu. 

8. Začína to vyzerať tak, že v KĽDR majú ideológiu čučche, ktorej musíš bezmyšlienkovito veriť a u nás na Západe plní tento istý veselý účel - Pfizer. Verme našim korporáciám, nikto to s nami nemyslí tak dobre ako farmabiznis. Amen. 

9. Ale vážne - tváriť sa, že ľudia nemôžu mať racionálne obavy z vedľajších účinkov vakcíny a robiť z nich všetkých kvôli tomu "konšpirátorov a "neveriacich", je úroveň stredovekej inkvizície a nie otvorenej spoločnosti. 

10. Rozdiel je len v tom, že inkvizícia údajné bosorky mučila španielskymi botami a tuná tých, čo sa rúhajú proti Pfizeru, mučia Mikasom a Matovičom. 

11. Mimochodom, západné tajné služby došli k záveru, že zabúdame na nášho "úhlavného nepriateľa" - a tým predsa nie je Covid, ale Putin! A tak tu zase máme Navaľného, ktorý blúzni o Novičoku. Najnovšie ho má vraj v spodkoch. 

12. Ja len, že Navaľnému sa síce nepodarilo okrem divákov Markízy a čitateľov Denníka N nikoho na svete presvedčiť, že bol otrávený Novičokom, ale z toho neustáleho omieľania jeho mena je už zaručene otrávená polovica svetovej populácie. Tlieskame.

13. Každopádne, storka o tom, že sa Navaľnému do telefónu priznal agent ruskej tajnej služby, je fakt pecka. To by mohli sfilmovať - ako pokračovanie Mr. Beana. 

14. Len si predstavte, ako Rowan Atkinson volá do Ruska a tam mu ruský agent do telefónu ako úplne cudziemu človeku vyklábosí štátne tajomstvo o vražednom Novičoku - od smiechu by ležalo celé kino. Ako paródia by to bolo skvelé. Horšie je, že v takom Denníku N tomuto nezmyslu skutočne veria.

15. V kauze Navaľnyj je najlepšia rozhodne tá časť o spodkoch - ten pocit, keď dostaneš hemeroidy a robíš z toho svetové sprisahanie na čele s Putinom. Ja len, že toto je úroveň Denníka N. Hlavne, že chlapci sa vysmievajú "konšpiračným teóriám". 

No nič, priatelia, je to všetko do plaču, ale hovorí sa, že smiech lieči - tak veselý večer



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2833486550223239