Matovič dnes na TA3 exceloval - vyberám 10 Igorkových perál ducha

21.06.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Najväčší problém Slovenska je podľa neho ten, že úradníci neskáču tak, ako chcú milionárski developeri. Odteraz si bude môcť Penta postaviť mrakodrap v každom kvetináči. Nech žijú obyčajní ľudia!

2. Doteraz to vraj fungovalo tak, že politici si po voľbách delili úrady ako vojnovú korisť a dnes to vďaka Matovičovi bude konečne fungovať tak, že si politici po voľbách rozdelia úrady ako vojnovú korisť. Feel the difference!

3. Ale pozor, Matovič ohlasuje revolučnú zmenu - on síce dosadí na všetky okresné úrady svojich straníckych nominantov (tzv. "našich ľudí"), ale - čujte, čujte - on uchráni vrátnikov a sekretárky, tie Matovič nechce obsadzovať politicky. Tlieskam!

4. Sulík dostane štátne podniky, on dostane prednostov, Kollár si dosadí svoje mienky, všetci budú spokojní - nech žije transparentnosť. Konečne je to tu vytúžené odpolitizovanie štátnej správy - už to nie sú ich "naši ľudia" už to sú naši "naši ľudia", skvelé.

5. Keď vyplávalo na povrch, že Glváč sms-koval s Kočnerom, Matovič tu poletoval po tlačovkách ako grécka bohyňa pomsty. Len tak pre porovnanie: keď sa teraz zistilo, že Krištúfková si s Kočnerom nielen písala, ale chodila k nemu na jachtu na dovolenky, tak čo spravil náš statočný Igorko? Za odmenu pre ňu vytvoril úrad. Bravó!

6. Ale náš veľký bojovník proti mafii Krištúfkovú vytrestá, nebojte. Nedá jej limuzínu. No chápete - baba bola milenkou polovice slovenského podsvetia a vďaka tomu sa topí v prachoch, ale Igorko ju ide vytrestať tým, že jej úradu nepridelí auto. Ja som vedel, že ten Igor s tou mafiou zatočí - no nádhera!

7. Matovič vyhlásil, že konečne môžu na vlastné oči vidieť, že v štáte sa veľkým bagrom rozkrádalo. Len jedna vec akosi nesedí. Chýbajú mi tie bagre trestných oznámení. Igorko, haló, to akože kryješ zlodejov? Netrpezlivo čakáme na bagre trestných oznámení, inak si spolupáchateľ, vieš?

8. Remišová ako prvá podpredsedníčka vlády na svete prekazila spravodajskú akciu vlastnej vlády - a Matovič jej k tomu gratuluje, lebo on nechce, aby mafia kontrolovala komunikáciu štátu. Logika nepustí, z tohto jednoznačne vypláva jedno: mafia je Matovičova vláda.

9. Matovič až tak veľmi chce, aby boli v nedeľu zatvorené obchody, že svojim poslancom prikázal, aby proti tomu hlasovali. Sulík chce mať teplé rožky a tak Matovič sklapol. Toľko k Matovičovmu boju za predavačky. Skáče, ako Sulík píska.

10. Samochvála Matoviča ohľadom koronakrízy je úchvatná, ale Igorko akosi zabudol, že podľa štatistík sa Slovensko prepadlo z 3. miesta na 38.miesto a jediné, v čom sme premianti, aby som citoval Borisa Kollára, je v zmrazovaní slovenskej ekonomiky. Gratulujeme.

Po internete sa šíri, priatelia, že Matovič svojho času ohlásil odchod z parlamentu a niekoľko mesiacov sa potom neobjavoval preto, lebo bol na liečení u psychiatra - neviem, či je to pravda, ale po dnešnom výkone na TA3 mám vážne podozrenie, že áno 




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2655978701307359