Milí priatelia, trochu ma zradilo zdravie, nič vážne, ale na pár dní musím vypnúť a dať sa dokopy

12.04.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Dúfam, že vydržím nič nepísať - prsty ma stále šteklia 😉

1. Navyše musím uznať, že nič tak nelieči ako smiech. A keď som videl najnovšiu odhodlanú fotku premiéra Hegera v SME-čku - juj, už dlho som sa tak schuti nezasmial.

2. Ono, existujú dôvody, prečo Rowan Atkinson nehral Ramba. S kukučom Mr. Beana môžeš strúhať pohľady ako najväčší sekáč, ale Edo, ruku na srdce - Slovensku si na smiech. 

3. Všetci videli, ako si na Ukrajine prestrašene vykúkal spod sukne Von der Leyenovej. Každý Labuda má svojho Otíka, každá Leyenová má svojho Hegera.  

4. Vo vlaku helma, na bojisku bez helmy - proste, najnovšie je v móde chodiť si robiť píárové fotečky na bojisko a priživovať sa na ľudských tragédiách. Že Ti nie je hanby, Edo. 

5. Všetci na Slovensku vedia, že Ťa tam Leyenová zobrala ako svojho huňatého plyšiačika iba preto, lebo si zradil Slovensko a odovzdal Zelenskému náš stámiliónový zbrojný systém.

6. Môžeš strúhať drsňácke grimasy ako Rocky Balboa pred zápasom s Dragom, ale Slovensko vidí neboráčika, ktorého za jedno ucho ťahá Matovič a za druhé americká ambasáda. 

7. Áno, celá Hegerova vláda je na smiech. Všetci na čele s Čaputovou riešia dokola len Ukrajinu a na Slovákov kašľú. A ešte im aj do očí klamú o S-300, až sa im z úst práši.

8. Zelenskému posielajú stámiliónové zbrane, ale keď ide o Slovákov, nevedia sa ani len dohodnúť, koľko omrviniek im pošlú. Čo tam po Slovákoch, keď môžu slúžiť Amerike.

9. A ešte aj dávajú trestné oznámenie na Roberta Fica, že odhalil ich klamstvo. Najnovšie má totiž opozícia zakázané nielen kritizovať, ale aj upozorňovať na podozrenia, že vláda šíri lži - smieme vôbec ešte dýchať? 

10. Chápete - oni spáchali sabotáž, pretože nás zapojili do vojny s Ruskom, ohrozili národnú obranyschopnosť a zdefraudovali štátny majetok. 

11. My im to odhalíme a oni sa nám za to vyhrážajú kriminálom. Keby to tak šeredne nepripomínalo nástup Hitlera k moci v roku 1933, tak sa na tejto groteske rehlím ako lečo. 

12. Ale hovorím, smiech lieči. Nesmú nám zobrať optimizmus, nesmú nám zobrať nádej, nesmú nám zobrať vnútornú silu. Budeme bojovať za Slovensko a za mier.

13. Od rána do večera vrieskajú, že všetci sme "ruskí agenti" či "vlastizradcovia", ale keď to povieme my o nich, tak nám to štátna moc zakazuje - lebo my štátnu moc musíme povinne oslavovať, chlácholiť a ľúbiť. 

14. Vitajte v Saudskej Arábii. A pribúdajúce slovné útoky proti opozícii znamenajú jediné - teror bude silnieť a oni nás chcú všetkých pozatvárať. Lebo máme iné názory, ako si želá Amerika a jej vládne figúrky.

15. Ale dosť. Zdravie je priorita, idem oddychovať. Len si vystrihnem obrázok Hegera s jeho sekáčskym pohľadom a zakaždým sa naňho pozriem, keď sa mi priťaží. 

Tvoje iskrivé oči a rambovský pohľad mi vždy vyčaria úsmev. Ďakujem, Edo 🙂

Milí priatelia,

ďakujem vám všetkým z celého srdca za podporu a hlavne nech nám všetkým slúži zdravie! Držme si palce!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/527779258719360