Minister Krajniak obhajuje Borisa Kollára, vraj za ním do nemocnice chodili "opatrovateľky" a vraj to boli "dámy v rokoch"

29.11.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Ja len, že Kollárova bývalá partnerka Linda Antal Rezešová, ktorá potvrdila, že ho tam najčastejšie "opatrovala", má 39 rokov. No chápete, úplná pani "v rokoch", dôchodok už klope na dvere. 

2. Možno v Kollárovej strane tridsiatničky chápu ako "dámy v rokoch", keďže Kollár mal vo zvyku laškovať aj s pätnástkami a možno to tam majú celé dosť zvrhlo posunuté. 

3. Ale pri všetkej úcte, tváriť sa, že Kollárove nočné eskorty v nemocnici mu chodili predčítať Evanjelium podľa Matúša a uťahovať lešenie na hlave a ešte to boli dobre-že-nie dôchodkyne - to si ten Krajniak už fakt robí srandu?

4. S Kollárovou povesťou nikto nepochybuje o tom, že bývalú missku vyvážal počas štátnej karantény v štátnej limuzíne, lebo zháňali acylpyrín... Veríme... 

5. No jasné a do nemocnice za ním chodili staručké opatrovateľky ako Rezešová a tak. Možno spolu aj šoférovali, kto vie? Nevie niekto, či za Borisom bola aj Paris? A mimochodom, ona je pán či pani v rokoch?

6. Podľa Krajniaka sa vraj máme týmto Kollárovým "opatrovateľkám v rokoch" ospravedlniť. Takto to vyzerá, keď sa papaláši komplet odtrhnú od reality. Kollár to dáva na Borisa XIV.-eho a ešte by chcel, aby sme ho ľutovali.

7. Namiesto toho, aby sa Kollár aj s Krajniakom ospravedlnili sestričkám za svoje odpudivé papalášske maniere, tak my sa ešte máme ospravedlňovať Kollárovi a jeho "starenkám". A čajík by ste ešte nechceli priniesť? 

8. Hnutie Sme rodina by sa mala okamžite premenovať na Sme spodina, rozpustiť stranu, vzdať sa funkcií a hanbiť sa do konca života. Kollár, Krajniak aj všetky tie ich arogantné "opatrovateľky".

Celé zle.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2813376615567566