Minister Sulík zlyhal pri opatreniach proti zvyšovaniu cien energií, musí preto skončiť!

14.10.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Na tlačovej besede k téme zvyšovania cien energií predseda strany SMER – sociálna demokracia Robert Fico uviedol, že minister hospodárstva Sulík sa zrejme ľuďom vysmieva, keď hovorí, že trh všetko vyrieši, že nebude treba nič regulovať. Navyše sa vyjadril, že ľudia budú musieť začať v domácnosti šetriť. 

Ako uviedol na svojom príklade, keď moje deti nechajú v izbe zažnuté svetlo tak najprv to bude dvihnutý prst, potom to bude pár teplých slov a potom im tú žiarovku vymontujem, keď si nedajú povedať. 

„Ja byť Sotákom, tak zoberiem kus železa a mu bachnem po chrbte, keď si predstaví Sotáka alebo Duslo Šaľa, čo dnes s nimi robia ceny energií. To sú firmy, ktoré majú vyše storočnú tradíciu,“ reagoval R. Fico. 

Podľa neho sa okolo ministra hospodárstva nahromadilo množstvo negatívnych vecí. Vysmieva sa ľuďom, ktorí prišli o prácu, keď hovorí, že treba zrušiť úrady práce, lebo každý vie čítať a robotu si nájde na internete. Sulík je človek, ktorý bez problémov príjme politickú podporu od osoby ako je pani Plačková, človek, ktorý nezvládol náš stánok v Dubaji na Expe. 

Iná možnosť podľa strany SMER - SD nie je, iba ísť do NR SR s návrhom na odvolanie ministra hospodárstva.




Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/420852392732400