Najviac sa mi páčia tie výhovorky vlády

13.07.2021 Články, Facebook Články, Facebook

60% Slovákov sa nechce dať zaočkovať a môže za to vraj opozícia, pretože žiada dobrovoľnosť očkovania. Nielenže je to strašná hlúposť, ale nesedí im to ani počtami a vplyvom. 

1. Pri všetkej úcte, aj keby ste zozbierali všetkých voličov opozície, 60% by ste nedostali ani podľa našich vlastných najsladších snov.  

2. Nehovoriac o tom, že kopa našich voličov je zaočkovaných, my si ich hlboko vážime a nikdy sme ich od ničoho neodrádzali. Jediné, čo sme chceli, aby dal štát pokoj deťom a aby očkovanie nebolo povinné. 

3. Do tretice - očakávať, že človek o otázkach svojho zdravia rozmýšľa podľa toho, čo urobí jeho obľúbený politik, je zúfalo naivné. Ľudia majú predsa svoj vlastný rozum. 

4. Čiže - môžu sa vyhovárať na opozíciu od rána do večera, ale problém je inde. Ľudia na Slovensku si kladú úplne logické otázky, ktoré neprebije žiadna propaganda ani nenávistné reči o dobytku. 

5. Ak je vakcína proti Covidu naozaj taká bezpečná, prečo za ňu nepreberajú zodpovednosť firmy, čo ju vyrábajú? Čoho sa boja? Prečo pri miliardových súkromných ziskoch farmafiriem musia niesť riziká daňoví poplatníci?

6. Ďalej. Na AstraZenecu ľudia dostávali trombózy a umierali, no regulačné úrady boli ticho. Kričali po nás, vraj šírime poplašné správy. A odrazu je z "hoaxov" pravda - ako vždy.

7. Trvalo niekoľko mesiacov, kým EMA pripustila, že Astra je problematická. A rovnako trvalo niekoľko mesiacov, kým EMA pripustila, že Pfizer vám môže poškodiť srdce.  Kto má ešte EME veriť? 

8. Kde máme istotu, že o niekoľko mesiacov EMA nezistí, že jej zase niečo "ušlo" a že vakcíny majú nejaké katastrofálne účinky? Vakcíny sú schválené len podmienečne a počet úmrtí pribúda - to fakt niekto očakáva, že ľudia nebudú klásť otázky? Veď ide o život!

9. Vedci nemajú jasnú odpoveď ani na to, prečo je na Slovensku momentálne situácia s Covidom taká pokojná, hoci zaočkovanosť na Slovensku je jedna z najnižších v Európe. A v ultra-zaočkovanom Izraeli či Británii počet nakazených stúpa. Ako to?

10. Takýchto príkladov je po svete množstvo. Mnohé slabo zaočkované krajiny sú na tom lepšie ako tie zaočkované - ako je to možné? Nebudú v hre iné faktory, ako je počasie, liečba či imunita obyvateľstva? 

11. Toto všetko by malo byť predmetom normálnej vedeckej diskusie, ale taká sa tu nevedie. Všetci, čo majú iný názor ako farmafirmy, sú označení za extrémistov, konšpirátorov, prípadne za "dobytok". 

12. To, že nás urážajú, to nestačí. Oni dokonca ľudí s iným názorom otvorene trestajú. Zavreli pre nás hranice a urobili z nás občanov druhej kategórie. 

13. Vyhrážajú sa, že nás vyhodia z roboty, že naše deti nepustia do škôl, že nám zoberú zdravotnú starostlivosť, že nás nevpustia do reštaurácií či za kultúrou... Inými slovami, vyhrážajú sa nám fašizmom. Nepomôže... Toto ľudí ešte viac naštve a zatvrdí... 

14. Ešte raz: bavíme sa o niečom úplne novom, experimentálnom. A namiesto vedeckého odstupu tu verejná diskusia pripomína skôr náboženský fanatizmus z čias temného stredoveku, kedy kacírov, čo boli "slabí vo viere", mučili a upaľovali. 

15. Práve toto odradzuje ľudí od očkovania najviac. Ľudia nedôverujú hlúpej a nevzdelanej vláde, ktorá ich očividne klame a zakrýva informácie. Po rokoch lží nikto neverí ani slovenským médiám. V tom je pes zakopaný - sú proste nedôveryhodní a za to fakt nemôže opozícia. 

16. A viete, čo je na tom najlepšie. Vláda si vykopala jamu, do ktorej čoskoro sama spadne. Ak sa chcú vyhovárať, že tretia vlna príde kvôli nezaočkovaným, tak to im nevyjde - pretože to nemá elementárnu logiku. 

17. Neočkovaní predsa musia trčať 5 dní po príchode zo zahraničia v karanténe a potom dokázať testom, že sú negatívni. Na rozdiel od očkovaných. A teda jediní, kto sem môže privliecť Covid zo zahraničia, sú očkovaní. 

18. Chytili sa do vlastnej pasce. Ak na Slovensko príde tretia vlna, bude to kvôli očkovaným, nie kvôli neočkovaným. A to bude ultimatívny dôkaz, že očkovaní prenášajú Covid a predstavujú riziko. A že nás teda papaláši celý čas klamali.

19. Ak príde tretia vlna, bude to ten najjasnejší dôkaz, že vláda aj médiá iba šíria lži... To bude ten povestný šach-mat. Ten výbuch v uliciach potom nechcem vidieť. 

20. Áno, oni to zase budú chcieť zvaliť na Fica, Blahu a Smer, ale našťastie im tie ich výhovorky už nikto nežerie. Usvedčia ich vlastné opatrenia - zavreli pre nás hranice a to ich usvedčí. Čas pravdy sa blíži. A z toho majú ten najväčší strach. 

My chceme len jedno: slobodu ľudí. A robíme maximum, aby sme ju ochránili. Ak je to zločin, zavrite nás. Ale prestaňte sa vyhovárať na opozíciu ako malí rozmaznaní spratkovia!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3001478140090745