Nedeľná 15-tka

25.01.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Matovič znásilnil národ, aby zistil, že je nejakých 0,7% ľudí infekčných. Týchto pár tisíc ľudí by odhalilo aj bežné trasovanie. Úplne zbytočné terorizovanie Slovákov, úplne zbytočné vyhadzovanie desiatok miliónov, úplne zbytočné vyčerpávanie zdravotníkov. 

2. Namiesto toho, aby bolo viac PCR testov pre tých, čo to potrebujú, oni zdravých ľudí nasilu nahnali do mrazov, porušili ich ľudské práva a ohrozili ich zdravie. Ďalšie Matovičovo fiasko v priamom prenose. 

3. Ak niečo Matovič svojim povinným špajchlovaním dokázal, tak jedine to, že antigénové testy sú nanič. Pretože ak by na Slovensku bolo nakazených iba 0,7% ľudí, tak by sme rovno mohli zrušiť všetky opatrenia, lebo tu žiaden Covid nie je. 

4. Buď tie testy hoďte do koša, alebo zrušte núdzový stav, pán Matovič. Urobili ste zo seba zase raz národného idiota. Tie vaše hračkárske testíky si vás dobehli ako karma. 

5. Pravdou ostáva, že vláda Igora Matoviča je podľa samotného premiéra zodpovedná za 4300 mŕtvych ľudí, ktorí ešte všetci ani nestihli zomrieť. A za jednu miliardu eur. Toto o sebe tvrdí sám premiér - to je na basu, človeče. 

6. Ľudia to vidia a podľa dnešného prieskumu odmieta Matoviča na čele vlády dve tretiny Slovákov. Po 9 mesiacoch vládnutia. Toto je taká facka pre Matoviča, že by mal okamžite s hanbou odstúpiť a už sa venovať iba tomu, čo robil do roku 2020 - jazdeniu s mamimou na Fabii a daňovým podvodom.

7. Je bizarné, že moderátor RTVS v televíznej diskusii povie, že Slováci sú "servilný národ" a potom vyčíta nášmu podpredsedovi Richardovi Takáčovi, že sme boli na proteste 17. novembra. 

8. Slováci zdvihli hlavu a išli na protest v čase, keď sa tu otvárali bazény, kiná a kostoly... No štátna propaganda v RTVS dokola demagogicky bzúka, že to pomohlo šíriť pandémiu - pritom to odporuje všetkým empirickým dátam. 

9. A moderátor RTVS to priklincuje trápnou hláškou, že Slováci sú servilný národ. Keď protestujeme, sme zlí, keď neprotestujeme, sme zlí. Kopať takto do Slovákov - to je neuveriteľné. Im už v tej RTVS vážne preskakuje. Gratulujem Rišovi Takáčovi, že súboj s ľudskou hlúposťou a demagógiou dnes zvládol s noblesou.

10. A na Markíze ešte uletený Naď zadrie, že my ako politici Smeru sme chodili bez rúška a tak sme určite prenášali Covid. Akosi mu ušlo, že nikto z nás sa vtedy nenakazil, mali sme negatívne testy a on klame, až sa z neho práši. Ako vždy. 

11. Namiesto toho, aby Matovičova vláda riešila to, že kvôli nim umierajú ľudia, oni riešia protesty v Rusku. Minister Korčok je znepokojený zatýkaním. Hlavná vec, že keď na Slovákov jeho vláda posielala vodné delá, tak znepokojený nebol. 

12. Idú sa rozglejiť z toho, že zlodejisko Navaľnyj skončil vo väzbe, ale že oni sami dohnali k smrti hrdinu Milana Lučanského na základe politickej objednávky, to im nevadí - tomu tlieskajú. Pokrytci! 

13. Ešte absurdnejšie pôsobí "znepokojenie" Spojených štátov amerických, ktoré kritizujú Rusko za to, že zatkli zopár ľudí. Keď sa naposledy protestovalo v USA, tak tam policajti bez mihnutia oka zastrelili nevinnú ženu. Umierali ľudia. A títo idú poučovať Rusov? 

14. Americká ambasáda v Rusku na svojej webovej stránke vyzývala k protestom a vycapovala miesta, kde sa budú diať. To keby urobila ruská ambasáda vo Washingtone, tak tu je celosvetový hon na Putina. 

15. Na protesty v Rusku zneužili 15-ročné decká, ktoré zmanipulovali na sociálnych sieťach. Napriek tomu ich došlo menej ako inokedy. Zo 150 miliónov Rusov vyšlo do ulíc pár tisíc deciek - toto je absolútne fiasko amerických mimovládok, ktoré to organizovali. Sú to rovnakí babráci ako tí, čo dnes vládnu na Slovensku.

Svet sa zbláznil. Matovičova duševná choroba je zjavne nákazlivá a šíri sa po celej zemeguli. Krásnu nedeľu, priatelia! 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2860697787502115