Nič uletenejšie ako dnes premiéra Eduarda Hegera na TA3 som v živote nepočul

06.06.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Ten chlap žije na inej planéte. On nemôže žiť na Slovensku. Alebo ak áno, tak býva v nejakej pivnici na SIS a nikam ho nepúšťajú. Inak by takto trepať jednoducho nemohol. 

2. Takto nejako ako on obvykle blábolia aparátčici v diktatúrach - občania, máte sa všetci dobre, nič vám nechýba, nech žijeme. Ako kedysi v klasickej pesničke Zóny. Toto dnes dával Heger. Milouš Jakeš by to nedal lepšie. 

3. Čiže, aby sme rozumeli. Podľa Hegera sa počas pandémie nedialo "nič nezvyčajné". Iba zomrelo takmer 12 400 ľudí, kým v Nórsku 785 ľudí a vo Fínsku 959 ľudí. Obe tieto krajiny majú rovnaký počet obyvateľov. Nezvyčajné? Kdežééé!

4. A vraj náš štát promptne reagoval. Až tak promptne, že pred Vianocami zamorili celé Slovensko a pri štátnej pomoci nechali ľudí vyhladovať - ocitli sme sa v štvrtej z piatich líg na svete. 

5. Ale Heger je spokojný - všícko v porádečku. Len ďalej umierajte, ľudia, len ďalej hnite. U mňa v pivničke je dobre. Mne písala babenka z Nemecka, že na Slovensku je všetko fajn, tak čo riešime? 

6. K škandalóznej schôdzke v pivnici SIS povedal, že síce bola neštandardná, ale že to nevadí, lebo aj korona je neštandardná. Toto fakt dal. Čistý surrealizmus. Prepánakráľa, čo to má spoločné s koronou? 

7. Takže tu podľa správy SIS zomrel právny štát, nejaká politická chobotnica tu ovládla vyšetrovanie a sme uprostred vojny policajtov, ale to je v porádečku, lebo korona je neštandardná. Tomuto sa povie - Mr. Blábol. 

8. Na Slovensku už neverí bezpečnostným zložkám úplne nikto okrem Hegera, už ani vládni poslanci. Ale Heger veselo šplechne, že do polície nechce zasahovať. Hej, a preto zvoláva tajné schôdzky s políciou v pivnici SIS či na ministerstve financií s Matovičom. Parádne nezasahovanie, len čo je pravda. 

9. A vraj sa tu deje "očista". Hej, to hovoril aj Urválek, keď odvisol Clementis. Dnes tu máme mŕtveho Milana Lučanského, policajtov chcú väzobne stíhať za to, že majú telku a súdy po rokoch prepúšťajú nevinných mučených väzňov. Ale to je "očista"! Edo, ideš! Perfektné!

10. Jediné, s čím súhlasím s Hegerom, je, že nechávajú "konať orgány". Áno, to sedí. Osobitne pri Lipšicovi. Dnes Slovensko ovládajú orgány. Doslova.

11. Ale Heger je spokojnučký. Vraj idú "urobiť veľmi pekné veci pre Slovensko". Ako nejaký škôlkar v pieskovisku. Štát je v rozklade, bezpečnostne, ekonomicky aj sociálne, ale on si radostne hudie, že ide robiť veľmi pekné veci - on musí byť v nejakom delíriu, preboha. Dajte mu fúkať!

12. Slovensko malo rôznych premiérov, ale žiadny nebol takto na smiech ako tento. Nikto ho neberie vážne, on si švitorí svoje infantilné propagandistické nezmysly, jeho táraniny už nikoho ani nezaujímajú - proste taký srandovný panáčik na Matovičovej šachovnici. 

Je národnou tragédiou, že toto dnes vedie Slovensko. Ten chlap sa nechal zneužiť a ľudsky ponížiť. Už sa mu nedá pomôcť. Ako spieval Robo Grigorov:  

"Hovorím kamošom - zachráňme Eda. Povedia - si pipi, to sa už nedá, už je v tom po krk, pomoci nieto, dnes pre nás umrel náš Edo."



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2971609096410983