Odporúčam polícii, aby sa venovala snehovej kalamite na severe a nie obhajobe vyšetrovateľov NAKA preukázateľne páchajúcich zločiny

06.02.2023 Články Články

Polícia včera večer reagovala na našu TK, na ktorej sme doslova „na kašu“ rozbili opätovné nezmyselné a čisto politicky motivované obvinenie R. Kaliňáka. Toto obvinenie je len potvrdením vyhlásení predstaviteľov vlády, že predčasné voľby odložili na 30. 9. 2023 len preto, aby mohli pozatvárať opozíciu.

Polícia sa včera zastala vyšetrovateľov NAKA, ale nevyvrátila ani jedno z tvrdení podložených dôkazmi, ktoré z našich úst počuli o manipuláciách trestných konaní. Čo dnes konštatuje aj SIS a Ústavný súd SR.

A informácia, že policajtom na NAKE bude znemožnené poberať do konca života výsluhové dôchodky, ak porušujú ľudské práva, nie je vyhrážaním. Takýto zákon platí a prijala ho súčasná vládna koalícia.

Odporúčam polícii, aby sa venovala snehovej kalamite na severe Slovenska a nevypisovala stupídne vyhlásenia, ktorými len viac a viac potvrdzuje, akú špinu predstavuje skupina vyšetrovateľov na NAK-e.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/pfbid0pr8FWtkfnPcmjkTouGeLxte515wqmsVjEoU6AN8ooAWiV6xanuFjLNMYmoLZAqPVl