Padá im to celé na hlavu

14.07.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Mikulec prijal úplatok, Matovič spáchal podvod, karanténa je protiústavná, referenda sa boja... Toto je proste neudržateľné. 

1.  Imrecze obvinil z preberania úplatku 100 tisíc eur ministra vnútra Mikulca. A neurobil to tak, že ho najskôr mučili a spracovali, aby si niečo vymyslel. 

2. Urobil to ešte pred tým, než ho zadržali. A urobil to v tajne nahrávanom rozhovore so šéfom NAKA Zurianom, čiže toto svedectvo je plne dôveryhodné. 

3. Ako to, že Mikulec ešte nesedí vo väzbe? Ako to, že mu ešte NAKA nevykopla dvere? Ako to, že kryjú jeho zločiny? Toto je predsa taký škandál, aký na Slovensku ešte nebol! 

4. Milana Lučanského za úplne hlúposti strčili do väzby, kde ho "zasamovraždili", ale Mikulec je ďalej minister, hoci je tu už niekoľko vážnych podozrení z korupcie, rodinkárstva a zneužívania právomocí verejného činiteľa. Oni sa kompletne vysmievajú ľuďom!

5. Medzitým Úrad pre verejné obstarávanie usvedčil vládu z toho, že rýchlotesty od trnavskej chalúpkovej firmičky, prepojenej na Matoviča a Sulíka, nakúpili netransparentne a podvodne. 

6. Od prvého dňa sme na to upozorňovali - zarobili na tom milióny eur a len kvôli tomu Matovič nahnal ľudí povinne sa testovať, čím zapríčinil smrť tisíce ľuďom. Len kvôli prachom!

7. Dnes sme mali tlačovú besedu v Trnave pred pofidérnou firmičkou, ktorá zvonku pôsobí ako maštaľ a nemá na sebe žiadne označenie - takto Matovič funguje celý život. Kradne cez svoje nastrčené biele kone a potom sa snaží zakryť stopy. 

8. Ak by nemali pod kontrolou orgány činné v trestnom konaní, tak už je Matovič dávno za mrežami. Ale čo čakať od polície, keď na jej čele stojí Mikulec, ktorý by už mal byť za úplatky takisto dávno za mrežami? 

9. Vláda dnes potvrdila aj to, že urobí všetko preto, aby referendum nebolo. To len potvrdzuje, že to mali s Čaputovou celý čas dohodnuté. Ona to zareže a naoko ich vyzve, nech to napravia. 

10. A oni potom arogantne vyblafnú ako Heger, že na to nemajú čas a že teraz treba robiť dôležitejšie veci. Hej - kradnúť. Na nič iné čas zjavne nemajú. Stačilo by jedno hlasovanie, všetko sme im pripravili. Ale oni sa boja ľudí. 

11. Toto už nie je demokracia, ale tyrania. Ľudia stratili svoje práva. A vláda stratila legitimitu. Vládne banda zlodejov, ktorá nemá žiaden mandát. A bráni sa zubami nechtami, aby im to ľudia v referende nemohli ukázať. 

12. Dnes popoludní má Ústavný súd vydať svoje rozhodnutie, ktorým pozastaví účinnosť karantény pre nezaočkovaných na hraniciach. Náš boj mal zmysel!

13. Aspoň v tomto tyranom niekto klepol po prstoch. Som zvedavý, čo urobia potom - určite to bude zase nejaká lotrovina. Sú úplne bez nápadov, keď ide o pomoc ľuďom. Ale keď ide o to, ľuďom ubližovať, tak majú fantázie ako Markíz De Sade.

14. Táto vláda je v kompletnom rozklade. Nevedia sa dohodnúť na referende, na očkovaní, na daniach, na ničom. Jediné, čo ich drží pokope, sú tie ich zlodejiny. Vedia, že keď prídu o moc, spravodlivosť si ich doženie. 

15. Tetiva je napnutá na prasknutie. Čím dlhšie budú napínať trpezlivosť ľudí, tým väčší výbuch potom nastane. Nevedia, čo činia. A my neodpustíme.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3002840996621126