Pani Čaputová, už sa preboha upokojte!

25.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Odkedy Zuzane Čaputovej namerali 10-percentný prepad dôveryhodnosti, pôsobí splašene ako opustená cifruška na chodníku. Prosím vás, ukľudnite ju niekto.

1. Včera som si vypočul jej sto-sedemdesiaty-tretí prejav o Ukrajine - o problémoch Slovákov zase ani slovo, stále dokola tie isté frázy o zlom Putinovi a do toho tri tony vzdychov. 

2. Prezidentke zjavne nedocvaklo, že ľudia už majú plné zuby, že to už štvrtý týždeň dáva na Zelenského hovorkyňu. Už len switchnúť do ukrajinčiny - načo vôbec používa slovenčinu? 

3. Predtým proti vôli ľudu podpísala obrannú dohodu s USA a ešte predtým zmarila referendum. Na ľudí bliakala, že im nerozumie a že tliachajú. A potom sa čuduje, že jej ľudia už nedôverujú.  

4. Proste svoju funkciu nezvláda. Za to nemôže ani Fico ani Blaha a ani nikto iný. Môže na mňa podať aj tristo žalôb, stratené percentá jej to nevráti. 

5. Včera mi vyčítala, že moja kritika "oslabuje kredit prezidentského úradu". Súd jej to odklepol, fajn, veď žijeme v roku 1941. Ale pravda je, milá pani Čaputová, že jediný, kto oslabuje kredit prezidentského úradu, ste Vy sama. 

6. Uvzdychané videjká o Ukrajine už nikoho nebavia. Keby ste sa nevyvážali v limuzíne za štátne, vedeli by ste, koľko ľudia platia za benzín. A koľko za potraviny. Ten váš Volodymyr už nikoho nezaujíma, Slováci padajú na ústa.

7. Opozičným médiám ste zavreli ústa, ľudí zastrašujete, kydáte ešte aj na profesora Staněka a teraz útočíte na moju slobodu za to, že som si vás dovolil kritizovať - čo bude ďalej? Zavriete všetkých kritikov do koncentráku? 

8. Som veľmi vďačný Robertovi Ficovi za jeho reakciu, v ktorej to Čaputovej po lopate vysvetlil: "Prezidentka sa bojí Ľuboša Blahu a urobila bezprecedentný krok proti slobode prejavu."

9. Do čierneho trafil aj politológ Eduard Chmelár, citujem: 

"Ak pani Čaputová mlčí, keď vládni činitelia, predovšetkým minister obrany Jaro Naď nadáva ľuďom do zradcov, ak jej neprekáža, že Ivan Mikloš (s ktorým sa radí) osočuje oponentov ako platených agentov Kremľa, ak sa prezidentka nezastane napádaných občanov, ale je útlocitná na svoju osobu, je to úbohé, malicherné a nehodné hlavy štátu." 

10. Od Čaputovej je to predovšetkým hlúpa politická chyba. V čase, kedy má brániť Slovákov, ona rieši NATO, USA, Ukrajinu a seba. Ľudí tým neuveriteľne dráždi. 

11. Jej percentá budú padať a ona bude čoraz hysterickejšia. Jej elektorát sa redukuje na neoliberálne ultras, ktoré by Fica a Blahu nenávideli, aj keby sme hovorili slovníkom Ľudovíta štrnásteho. Toto nie je o nás - toto je o ich nenávisti proti ľavici.

12. Bude sa vyhovárať, že ona tým len bráni slušnú a vecnú diskusiu, ale keď nás Matovič okydával, že sme "zlodeji", "vrahovia" a "mafiáni", tak na našu obranu necekla ani slovo. 

13. Čaputová mobilizuje svoje ultras, no stráca všetkých ostatných. A na opätovné zvolenie za prezidentku jej tých 20% fanatických liberálov z Blavy stačiť nebude. Robí tú istú chybu ako Kiska. Zakopáva sa sama.

14. Ruku na srdce - mne osobne jej útoky nijako neubližujú. Sama ma vmanévrovala do pozície svojho hlavného politického protivníka, čo mi môže politicky iba pomôcť. S vďakou jej do paláca posielam fľašku dobrého kubánskeho rumu.

15. Len sa tak zamýšľam, prečo musí byť v čase, kedy Slovensko čelí takým závažným historickým krízam, na čele štátu osoba, ktorá tak z duše pohŕda vlastným národom a nedokáže ponúknuť nič, len nenávisť, sebastrednosť a americkú propagandu. 

Ďakujem vám z celého srdca, priatelia, za vašu podporu - sme v tom spoločne. Chcú nám zapchať ústa, no pravdu nezabijú. Za Slovensko, za mier!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/516195089877777