Počujete to pišťanie liberálnych médií?

04.04.2022 Články, Facebook Články, Facebook

V bratislavskej kaviarni zavládla hrôza - v Maďarsku vyhral voľby Viktor Orbán. Na plnej čiare. 

1. Orbán sfúkol slniečkarsku opozíciu ako fakľu. Nedal ho dole ani Brusel, ani Zelenskyj, ani Biden, ani Soros. Zase s nimi všetkými vypiekol. 

2. A viete, prečo vyhral? Pretože na rozdiel od Čaputovej je preňho na prvom mieste jeho vlastný národ. On je premiérom Maďarov, nie hovorcom Zelenského.  

3. Na rozdiel od slovenskej vlády nekváka od rána do večera o Ukrajine, ale radšej zabezpečil normálne ceny benzínu a plynu pre Maďarov. 

4. Na rozdiel od vojnových štváčov na Slovensku Orbán odmietol posielať Zelenskému zbrane. A neženie svoj národ do vojny proti Rusku. Lebo nie je idiot. 

5. Slovenská spoločnosť je veľmi podobná tej maďarskej. Je tu hŕstka ukričaných liberálov z hlavného mesta, ktorí zahltili médiá a mimovládky. Ale ľudia si myslia svoje. 

6. Národ chce sociálne istoty, poriadok a mier. Chce, aby sa sa vláda starala o Slovákov. Nechce žiadne rusofóbne kydy. Ani slniečkarske migračné nezmysly. 

7. Tak ako to schytala maďarská neoliberálna opozícia, tak to schytá aj Bidenova bábkovláda na Slovensku. A oni to vedia. Sú ďalší na rade. Dnes sa im roztriasli nožule. 

8. Slovenskí slniečkari ako Soltesz už vrieskajú, že Maďarsko je fašistické - a pritom sú to oni, kto podporujú cenzúru a útoky na slobodu slova. Tak kto je tu fašista? 

9. Robia z nás ruských agentov a Putinových trolov. Rovnako ako z Orbána. Len preto, že sú pre nás naši vlastní občania na prvom mieste. Len preto, že máme zdravý rozum. 

10. Maďarské voľby ukázali, že ľudia chcú presne toto - zdravý rozum. Žiadna americká propaganda Slovákom ani Maďarom nikdy zdravý rozum nezoberie. Nikdy.

Našej milovanej liberálnej prezidentke Čaputovej odporúčam na raňajky jedno slávnostné halászlé - a popri tom sa môže začať baliť, čoskoro príde rad aj na ňu 😉 

Krásny deň, priatelia!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/522661069231179