Pred týždňom som dostal správu, že v nemocnici, v ktorej ležal Boris Kollár, sa chystajú vyhodiť vrchnú sestru

13.12.2020 Články, Facebook Články, Facebook

 Napísal som o tom status, varoval som pred tým a nasledovalo - ticho. 

1. Nikto to neriešil, médiá boli ticho. A teraz sa odrazu všetci novinári čudujú, že sa to stalo a lamentujú nad papalášizmom vládnych predstaviteľov. Mohli tomu zabrániť. Kde boli všetci?

2. Najviac sa mi páči, ako dnes odrazu moralizujú Kollárovi koaliční partneri. Nicholsonová vyvreskuje, vraj má Kollár odstúpiť. To ako myslí vážne? A kto SaS-ke káže byť vo vládne koalícii? Kto jej káže podporovať Matovičovu vládu? 

3. Načo toto vyvreskovanie, keď v skutočnosti aj tak vždy SaS sklapne a zrazí opätky? Na váš trápny marketing nie je nikto zvedavý, panička, tak buď vyvolajte vládnu krízu alebo držte svoje drahé maturitné ústočká. 

4. Som dojatý z toho, že poslanci z SaS a Za ľudí píšu nahnevané listy riaditeľovi nemocnice. Ale keď mohli podporiť poslanecký prieskum v nemocnici, tak návrh Smeru zarezali. Tomu sa hovorí - farizejstvo. Ako toto vysvetlíte, pán Dostál?

5. Ja len tak nahlas rozmýšľam, či je toto celé iba o Borisovi Kollárovi. Netvárme sa, že všetci ostatní vládni predstavitelia sú v tom nevinne - pýtajme sa, kto nominoval riaditeľa Nemocnice sv. Michala?

6. Riaditeľ sa volá Branislav Delej a je to priamy nominant ministra vnútra Mikulca z OĽaNO. Odsúhlasil ho aj minister obrany Naď. Rovnako z OĽaNO. Chlapík je čisté OĽaNO. Matovičov človek. Či lepšie povedať - Matovičove monštrum?

7. Vyraziť sestričku po 35 rokoch na dlažbu iba preto, že si robila svoju prácu, to môže urobiť len chrapúň. Kollára prenechajme rozzúrenej Nicholsonovej, ja sa pýtam na riaditeľa nemocnice z OĽaNO. A pýtam sa na zodpovednosť Matoviča. 

8. Pretože existujú iba dve možnosti. Buď výpoveď nevinnej sestričky zariadil Kollár, čo by znamenalo, že je nielen surovec, akého Slovensko ešte nezažilo, ale navyše by musel byť úplný idiot. 

9. Musel by sa totiž spoliehať na to, že keď vyhodia sestričku dva týždne po tom, čo s ňou mal konflikt, o ktorom vie celé Slovensko - že si to s ním nikto nespojí. 

10. Človek nemusí byť profesor politológie, aby postrehol, že toto je čistá marketingová samovražda. Áno, možnosť, že Kollár nemá mozog, musíme brať do úvahy, ale ako by potom prežil tak dlhý čas v slovenskom podsvetí? Zase - majme úctu k jeho lešeniam.

11. Skúsme inak. Druhá možnosť je, že Matovič potreboval zarezať ďalšieho koaličného partnera. Lebo taký je jeho štýl. Dal pokyn nominantovi OĽaNO Delejovi, ktorý riadi nemocnicu. A sestričku úmyselne vyhodili s tým, že každý si to spojí s Kollárom. 

12. Výsledok? Hnutie Sme rodina sa politicky rázom ocitá v klinickej smrti a OĽaNO môže ako mrchožrút vyjedať jej voličov - každé jedno percento sa v súčasnej mizérii hodí. Igor vymyslel... 

13. Ako supy sa vzlietli aj SaS a Za ľudí. Parádne sa na tom celom priživujú. Pritom ani jedna, ani druhá strana nepodporila poslanecký prieskum, za ktorý sme v Smere bojovali, čiže nesú rovnakú vinu. Hanba! Toto nie je len o Kollárovi, toto je o celej koalícii. 

14. Poviem vám, čo by sa za daných okolností stalo v akejkoľvek inej európskej krajine. Sestrička by sa vrátila na svoje miesto. SaS a Za ľudí by odišli z koalície. Boris Kollár by odstúpil z funkcie, rovnako ako Matovič. Riaditeľ nemocnice by bol okamžite odvolaný. Toto všetko by sa dialo. 

15. Čo sa udeje na Slovensku? Nicholsonová napíše ešte dva nazúrené statusy, Dostál pošle ešte jeden spravodlivý list, Kollár sa schuti zasmeje a Matovič to nechá vyhniť. Nech žije slušné Slovensko.... Už chápete, prečo musia ísť dole? Referendum je jediná šanca!

Ja len pre každý prípad, aby ste poznali tvár monštra - zlo nesmie byť anonymné. Kati sa nesmú skrývať. Tento človek vyhodil nevinnú sestričku. 

Riaditeľ Nemocnice sv. Michala Branislav Delej. Dobre si ho obzrite, nech celé Slovensko vie, ako vyzerá. Prosím, priatelia, zdieľajte - nech už nikdy nevylezie z kanálov.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2825124757726085