Prezidentka Čaputová šíri hoaxy a poplašné správy!

26.01.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Vždy, keď si už myslíte, že neexistuje nikto, kto by sa mohol Američanom vtierať do pr..., ehm, do priazne viac ako Naď, ozve sa Zuzana Čaputová. 

1. Vyjadrenie prezidentky o tom, ako zlé Rusko koncentruje armádu na svojom území a ako musíme podporiť Ukrajinu, ktorú chcú Rusi obrať o suverenitu - uf, ona to snáď čítala priamo z manuálu americkej propagandy. 

2. Hlava štátu priamo šíri paniku. Šíri poplašné správy. Podprahovo ženie národ do vojny a podporuje nenávisť voči ruskému národu. To sú zhruba tri až štyri paragrafy trestného zákona - Čaputová prekračuje všetky medze. 

3. Jej hoaxy vyvracajú sami najvyšší predstavitelia Ukrajiny. Ešte raz - Ukrajiny! Prezident Ukrajiny vyzýva k pokoju, vraj sa nič nové nedeje. 

4. Minister obrany Ukrajiny zdôraznil, nech sa nešíri panika, veď Rusi pri hraniciach nemajú pripravenú ani len jednu útočnú jednotku - o nič nejde. 

5. Šéf ukrajinskej Bezpečnostnej rady vyhlásil pre BBC, že správy o exode západných diplomatov z Kyjeva sú dezinformáciami a že Rusko robí iba to čo vždy - nátlak na Ukrajinu. Nič nehrozí. 

6. Ukrajinci hovoria, že o nič nejde. Rusi hovoria, že o nič nejde. Len Západ účelovo panikári. Jediné fakty sú tie, že Rusi majú na svojom území svoju armádu - no chápete, škandál. Asi ju majú vystreliť na Mars. 

7. A druhý fakt je, že Rusko prirodzene žiada od NATO záruky, že sa viac nebude rozťahovať smerom k ruským hraniciam a nebude posúvať jadrové zbrane do blízkosti Ruska. Čo je na tom zlé? 

8. Rusko sa bráni. A vyjednáva. To Západ je tu ten, kto sa rozťahuje, to Američania posúvajú vojská k hraniciam s Ruskom, to NATO sa vyhráža, že posunie jadrové zbrane do strednej Európy. 

9. Dôvod, prečo Čaputová, Naď, Korčok a celá americká mašinéria potrebujú šíriť paniku ohľadom Ukrajiny, je jediný: hľadajú zámienku, aby k hraniciam s Ruskom mohli presunúť desaťtisíce amerických vojakov a zbrane hromadného ničenia. 

10. Vyvíja sa tlak na východné krídlo NATO, aby prosíkalo o americkú pomoc. Balti skučia, ako potrebujú ochranu z USA, Čaputové a Naďovia ubezpečujú Pentagon, že chytro podpíšeme americkú okupáciu - hovoria tomu DCA. 

11. Američania potrebujú obsadiť hranice s Ruskom a našli si zámienku. A Čaputová plní pokyny z americkej ambasády: šíri paniku a tára dve na tri o ukrajinskej suverenite. 

12. V čom je ohrozená ukrajinská suverenita, keď sa NATO rozhodne, že Ukrajina nemôže byť členom NATO? V čom? Keď sa kedysi medzi veľmocami dohodlo, že Ukrajina nemôže mať jadrové zbrane, aj to bolo pošliapaním jej suverenity? 

13. A prečo teda nechceme, aby aj Severná Kórea mala svoju suverenitu a skúšala svoje jadrové zbrane? A prečo nie Irán? A prečo Kuba nemohla mať sovietske rakety na svojom území? 

14. Odpoveď je jednoduchá. Realizmus. Ak sa chceme vyhnúť vojne medzi veľmocami, mocenské bloky sa musia dohodnúť na férovej hre. A nie je fér, ak Američania na hranice s Ruskom ťahajú svoje armády a jadrové zbrane - to oni sú tí, kto nás ženie do vojny. 

15. Slovensko nemôže prijať Obrannú dohodu s USA. Nie pod týmto tlakom. Zásadné rozhodnutia sa musia robiť s čistou hlavou a bez paniky - prijať dnes americkú DCA znamená konanie pod nátlakom a táto dohoda bude teda od počiatku neplatná. 

Ak Čaputová na pokyn Američanov šíri hoaxy a vyvoláva paniku, ohrozuje tým národnú bezpečnosť. Je najvyšší čas, aby sa vecou začala zaoberať prokuratúra. 

DNES O PIATEJ SA VIDÍME PRED PREZIDENTSKÝM PALÁCOM, PRATELIA - MY CHCEME LEN MIER!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/479297623567524