Príbeh jednej špinavej zrady!

11.04.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Celé to pripravila Amerika. Zapredanci v slovenskej vláde a v Prezidentskom paláci iba plnili pokyny. Bolo to asi takto. 

1. Zelenskyj si od Bidena vypýtal S-300. Turci, Bulhari a Gréci ho poslali kade-ľahšie. Nebudú sa predsa zbavovať vlastnej obrany. Nie sú hlúpi.

2. Biden však mal v zálohe žolíka. Na čele slovenskej vlády bývalý predavač vodky v USA, ktorý kedysi dokonca pracoval pre Pentagon. Heger. Ich človek.

3. Ministrom obrany je trasorítka, ktorá by pre pohladkanie od Američanov aj skočila z mosta. Naď. Kšeftár, ktorý sa pred vstupom do politiky živil ako zbrojný lobista - žiadna prekážka. 

4. A v Prezidentskom paláci aktivistka mdlého rozumu, ktorú roky živili nadácie z USA a ešte jej aj pred voľbami z Ameriky poslali 175 tisíc dolárov za nejakú smiešnu cenu, ktorou si americké liberálne kruhy kupujú budúcich lídrov vo svojich kolóniách.

5. Dopadlo to presne tak, ako Biden chcel. Jeho minister Austin si urobil výlet na Slovensko, tu rozdal pokyny, Heger, Naď a Čaputová okamžite zasalutovali a S-300 je na Ukrajine. 

6. Slovenská vláda pripravila vlastný národ o zásadný zbrojný systém, ktorý mala vo svojom vlastníctve a ako náhradu akceptovala systémy, ktoré vlastnia a ovládajú Nemci, Holanďania a Američania. Obyčajná vlastizrada.

7. Obrana nášho vzdušného priestoru je kompletne závislá od cudzích štátov. Ekonomika je totálne závislá od cudzích štátov. Médiá vlastnia cudzie štáty... Kolónia. Takto nás predali. 

8. Biden aktuálnej vláde sľúbil na oplátku, že médiá, ktoré majú Američania pod kontrolou, budú toto čisté šialenstvo vykresľovať ako hrdinský čin, aký svet nevidel od čias Mela Gibsona v Statočnom srdci. 

9. A tak od rána do večera čítame zo všetkých amerických médií, že Heger je štátnik s veľkým Š. Ten medzitým nepochopil svoju úlohu v tejto americkej fraške a nabehol na tlačovku ako psychiatrický pacient na úteku a vrieskal tam niečo o ruských agentoch. Chúďa Borat.

10. V médiách dostane Naď exkluzívnych 20 minút v RTVS bez oponentúry. Do toho Makara nadbieha Remišovej. Iliev v TA3 to isté - profesionalita umrela. 

11. Kovačič na Markíze by sa v americkom rektálnom skialpinizme rád pridal, ale Robert Fico upratal tak jeho, ako aj Borisa Kollára - na Fica jednoducho nemajú. 

12. Výsledok: vláda spolu s Čaputovou tri týždne bohapusto klamali verejnosť, že S-300 nedáme na Ukrajinu. A bum, médiá sa tvária, že to bol vlastne najvyšší stupeň heroizmu a Hegerovi idú stavať sochu - bude na nerozoznanie od Mr. Beana. 

13. A ľudia iba krútia hlavou. Doslova ukradnúť 600-miliónový systém protivzdušnej ochrany slovenskému národu a darovať ho do bojového poľa na Ukrajine - bez diskusie, bez mandátu. Ako bankoví lupiči. 

14. My chceme len jedno: aby vláda pomáhala Slovákom. Namiesto toho nás ženú do vojny proti Rusku - lebo si to tak želajú Američania. Nikto tak netrčí z análov USA ako Heger s Čaputovou.

15. Na Slavíne sme dnes spoločne odkázali vláde, že Slovensko chce mier. Nechceme americké vojny a odmietame vazalskú politiku Hegera, Naďa a Čaputovej. To je všetko - preto sme zlí? 

Slováci vidia, že vláda zradila národ. Myslia si, že sa im to prepečie, lebo majú mocných kamarátov za Atlantikom. Ale nie - budú pykať. Za zločiny proti Slovensku!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/526843548812931