Primitívi z OĽaNO už zase idú pošliapať ústavu a právny štát

23.06.2021 Články, Videá Články, Videá

Tá strana raz bude súdená ako NSDAP. Správajú sa ako fašisti a zaslúžia si ten istý prístup.

1. Na základe princípu kolektívnej viny idú zobrať dôchodky paušálne všetkým ľuďom, ktorí počas bývalého režimu slúžili v bezpečnostných zložkách. 

2. Bezostyšne klamú, že je to bič na eštébákov, ale kdeže - "Domovníka" Budaja spravili ministrom a ďalších komunistických papalášov ako bol Kiska či Kukan ofukujú. 

3. Nie, toto nie je o eštébákoch. Oni sa idú vyburovať na bežných úradníkoch a policajtíkoch, ktorí nikomu nemuseli ublížiť. Dokonca idú odoberať dôchodky aj vdovám - úplné hyeny! 

4. Zavádzajú presne to, čo kedysi Hitler - princíp kolektívnej viny. V parlamente som im k tomu povedal svoje - slušne, vecne a pokojne. Vypočujte si krátky zostrih.

5. Tento zákon je protiústavný, popiera princípy právneho štátu a namiesto spravodlivosti prináša živočíšnu pomstu pouličných primitívov, ktorí nemajú vzdelanie, morálku ani elementárnu empatiu. 

6. Keď sa ľavica vráti k moci, tento zákon zrušíme ako prvý. Ak niekto ubližoval ľuďom, má byť odsúdený súdom. Chceme spravodlivosť, nie lynč. 

7. Kolektívnu vinu odmietame. A rovnako odmietame aj chorobný antikomunizmus, ktorý nie je ničím iným než šírením nenávisti a zla. 

8. Namiesto toho, aby v čase Covidu pomáhali ľuďom, oni im berú dôchodky. Toto je útok na seniorov, útok na ľudskosť. Sú to hyeny, obyčajné hyeny.





Zdroj: https://fb.watch/6iN1ufHB9L/