Prosím, zdieľajte! Policajná brutalita v priamom prenose!

05.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Kam preboha ženú Slovensko? Pozrite sa, čo páchajú policajti v obchode. Iba kvôli rúšku. 

1. Toto nemajú z vlastnej hlavy. Nasledujú pokyny Hamrana, ktorý ich za takéto brutality odmeňuje. Hecuje ich. Podnecuje nenávisť.

2. A ani Hamran to nemá z vlastnej hlavy. To je len poslušný rotvajler, ktorému zhora zakričali "trhaj" a on trhá. 

3. Zodpovednosť za všetko toto násilie nesie Heger. Bol to on, kto vrieskal, že ľudia bez rúšok sú "grázli" a "vyvrheli" a vyzval políciu k tvrdým zásahom. 

4. Heger šíri nenávisť voči nezaočkovaným. Nenávisť voči ľuďom s iným názorom. Nenávisť voči Slovákom. A liberálne médiá mu v tom asistujú. 

5. Od rána do večera zovšadiaľ počúvame, že za všetko môžu nezaočkovaní. Za smrť, za zavreté reštaurácie, za všetko. Je to číry nezmysel, ale vláda a jej médiá týmto vytvárajú podhubie pre šialenú nenávisť. 

6. Výsledkom bude, že policajti nabudúce niekoho možno aj zabijú a liberálna kaviareň mávne rukou - však to bol len "dezolát". A budú sa smiať, ako sa kedysi v Tretej ríši smiali nad utrpením Židov. 

7. Vinná je vláda na čele s Hegerom a Matovičom. Namiesto toho, aby upokojovali slovenskú spoločnosť, oni ju ešte viacej rozoštvávajú a hecujú políciu k použitiu brutálnej sily. 

8. Je len otázkou času, kedy sa to vymkne spod kontroly. Vážne sa pýtajme: čo ak pri nejakom brutálnom zásahu policajti niekoho vážne zrania? Za prekliate rúško!

9. Čo ak sa stane to, čo sa napáchali zmagorení policajti Jozefovi Chovancovi v Belgicku? Či Afroameričanovi Floydovi v Amerike? Toto chceme? Sem to ženie Heger s Matovičom? 

10. Len si predstavte, že by takto brutálne zasiahli policajti proti Afričanovi či Rómovi! Už by tu o tom všetky médiá písali titulky o policajnej brutalite. 

11. Ale keď takto masakrujú Slovákov bez rúšok, tak im kaviarne budú ešte tlieskať. Lebo na životoch nezaočkovaných nezáleží. Pre túto vládu a liberálne médiá sú len "dobytok", ktorý má "kvičať ako svine na bitúnkoch".

12. Sú pre nich len "dezoláti". Nie sú ľudia. Tak ako pre nacistov v Hitlerovom Nemecku neboli ľuďmi Židia či Slovania. Policajná brutalita voči "podľuďom" nebol problém.

13. Nemecký národ tlieskal - pretože predtým z týchto skupín fašisti urobili podľudí a dezolátov. A presne to isté dnes robí Heger a celá liberálna kaviareň s nezaočkovanými. 

14. Ženu spoločnosť k neuveriteľnej nenávisti. Berú ľuďom slobodu a keď sa bránia, ich odpoveďou je policajné násilie. Toto je vizitka, kam dohnala Hegeromatovičova vláda slovenskú spoločnosť - do slepej uličky.

15. Vytráca sa porozumenie, vytráca sa ľudskosť. Žiaden dialóg, žiadna snaha o zmier. Len agresivita, násilie a brutalita. Heger tu buduje apartheid a policajný štát. 

Priatelia, prosím, šírte toto video z Piešťan. Zastavme to, kým je čas. Čo ak sa to vymkne z rúk? Čo ak Hegerove gardy niekoho zabijú? Kde má toto koniec? Oni sa už úplne zbláznili!





Zdroj: https://fb.watch/954TOC5jV2/