Prvýkrát v dejinách Slovenska sa kvôli Prvému máju zavádza núdzový stav

27.04.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Kvôli ničomu inému - len kvôli protestom.

1. Neexistuje žiaden pandemický dôvod na to, aby vláda predĺžila núdzový stav, no ona to napriek tomu urobila. Lebo sobota, lebo Sviatok práce. 

2. Boja sa ľudí, že vyjdú do ulíc a na plné ústa vykričia, že majú dosť diletantskej vlády, kvôli ktorej zomreli tisíce ľudí. Majú dosť testovania, majú dosť neslobody. 

3. Namiesto toho, aby sa vláda starala o Slovákov, ona sa už týždeň venuje nezmyselnému kopaniu do Ruska. Vážený pán premiér, možno vám to nedocvaklo, ale z nenávisti voči Putinovi sa Slováci nenajedia.

4. Rusi nám pomohli so Sputnikom a my sme im na oplátku ich pomoc okydali a obaťovali a ešte sme im aj vyhostili troch diplomatov. Nevďak ako hrom.

5. A teraz ešte vykrikujeme, že vraj Rusi zakázali zverejniť zmluvu o Sputniku. Pritom Rusi odkázali, že je to nezmysel a so zverejnením nemajú problém. 

6. Z nejakého čudného dôvodu nikto s rovnakým zápalom nekričí, prečo nie sú zverejnené aj zmluvy s Pfizerom či AstraZenecou. Američania ani Briti to nedovolili, ale oni sú tí dobrí a Rusi tí zlí. Perfektné.

7. A úplne najväčšia chuťovka v novej vlne rusofóbie na Slovensku je, že vyčítame Putinovi, vraj zakazuje protesty, no sami bezdôvodne predlžujeme núdzový stav, ergo zakazujeme protesty. Prezident Putin sa musí chytať za hlavu.

8. Ľudia už toho majú plné zuby. Prestaňte riešiť Rusov a riešte Slovákov. Konečne zrušte núdzový stav, zrušte povinné testovanie, dovezte lieky a dajte ľuďom štátnu pomoc. 

9. Neriešte jedalníček nejakého Navaľného a radšej riešte, prečo ste nechali zomrieť Milana Lučanského.

10. A riešte, prečo ministerka, čo má jeho smrť na svedomí, okráda cez svoju firmu bežných ľudí a jej brácho dostáva od verejnoprávnej televízie miliónové kšefty. Si to tu kolíkuje ako na Divokom západe.

11. Nikto nie je zvedavý na fotku prezidentky, ako s frajerom sadí buky. Ani na premiéra Hegera, ktorý sa bez pokynu Matoviča ani nenadýchne. Ani na Sorosov denník Sme, ktorý najnovšie rieši, či Robert Fico doma vo vani neskrýva ruskú atómovú ponorku. 

12. Nikoho nezaujíma Naďov pubertálny hejt proti Rusku a už vôbec nie senilný Osuský, ktorý už z tej nenávisti voči Rusom permanentne brunátnie a už si s americkou vlajkou aj líha do postele.

13. Už stačilo. Táto vláda kompletne zničila demokraciu. A najväčší des má zo Sviatku práce, lebo ľudia by vyšli do ulíc. Masy ľudí.

14. Nepomôže vám to. Váš čas sa kráti. Núdzový stav je vaša posledná bariéra proti hnevu ľudí. A neudržíte ju dlhšie než pár dní. 

15. Ak nie Prvý máj, tak Ôsmy máj - nevyhnete sa tomu. Príde, čo prísť musí. A za stôl zásadne porota môjho ľudu. Tik-tak, tik-tak.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2937684563136770